Ayseerd Merhaba Kalp atışı her seferinde dinletiyormu doktorunuz.15.haftada gelişimi iyi sıkıntı yok dedi bu sefer kalp atışı dınletmedı.Normal mi unutmuşmudur
AslanEge Ayseerd Hem özel hem perinatoloji takipliyim bana her gittiğimde dinlettiler. Unutmuş olabilir diye düşündüm
Catperson Ayseerd devlettekiler dinletmedi bebeği bana göstermedi bile. Özeldeki doktorum her seferinde dinletiyor, bebeği gösterip fotoğraf veriyor. Hatta bir şey sormak için uğradığımızda bile gelmişken ultrasona bakalım diyor.
Ecisbicis Ayseerd atışını görmeniz yeterli aslında dinlemek iyi bir şey değil, ultrasonda sesi duyabilmek için cihaz oraya bir çeşit sinyal gönderiyor ve sağlıklı değil
Bumah Ayseerd biz sadece ilk hafta dinledik 1 kerecik başkada dinlemedik Allaha şükür herşey yolunda doktor çok uygun görmüyo dinletmeyi
Ayseerd Bumah içim rahat olsun ozaman boşuna takmayaym ya doktorun hersey yolunda demesi yeterlidir dmi
Bumah Ayseerd tabi yeterlidir bana demişti ki doktorum bebeğin kalp atışını duymak için titreşim gibi bi dalga mı ne veriyolarmış onunda yüzde yüz zararaız oldugu söylenemez dedi o yüzden sen içini ferah tut
Deletedmom_182 Gerek yok sürekli dinlemeye zaten. Benim doktorum çok kısa bir duyup kapıyor. Sorun olmadığından emin olunca dinlemeye gerek yok zaten. Hareketlerinden vs. Bunu konfirme ediyordur zaten