Tomriscvn Kızlar merhaba ocean inositol kullanıyordum fakat artık sadece folik asit içmeye karar verdim.Doktor folidoce verdi ama anlaşmalı olduğu için herkese aynı markayı veriyorlar zaten.Sizler gebelik öncesi veya gebelikte hangisini kullandınız.Ben gebelik öncesi kullanacağım
myangelson Tomriscvn iki hamileliğimde de folidoce kullandım farklı doktorlardaydim. Hamilelik öncesi inofolic şase kullandım
Tomriscvn Nevagibi Başka bir doktorda folikasit iç dedi kafam çok karışık aslında inositolün içindede folik asit var aynı şey sonuçta değil mi
Nevagibi Tomriscvn evet bende öyle biliyorum kulllandıgım inositolun içinde 400mcg folik asit var ekstra kullanmıyorum bende pcos için inositol da cok faydalı bir içerik
Tomriscvn ahsenimdeahsenim doimom mother2 Mavela myangelson vivalavidaa Miracle_1 Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için 🌸
Mavela Normal gebelik süreci için söylüyorum folidoce bir süre sonra yetersiz kalıyor çünkü sadece tek içerik, içeriği çok geniş olan özel ürünlerden kullandım ben hala da kullanıyorum sabah içince insana bir dinamik geliyor
vivalavidaa Ben tüp bebek süresince ve öncesinde inofolic pembe şaseyi kullandım, kullandığım dönemde tatlı isteğim falan epey azalmıştı
Aysima51 Tomriscvn folidays ve ayrıca coledan d kullandım o ay tesadüfün bilmem hamile kaldım yani bu ay
Miracle_1 Tomriscvn ben şuan günde 2 kapsül Combiinol önerdi doktorum onu içiyorum önceki takviyelerim günde 1 di ilk kez günde 2 defa içiyorum sanki iştahımı azalttı gibi