Mihrasina_ Kızlar şuan 6+3 teyim 7. Haftada gideceğim hem korkuyorum hem heyecanlıyım beni sakinleştirin neden sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum bilmiyorum :/
minikbaby20 Mihrasina_ bizim alttan duyulmuştu karından duyamamıştım kalp atışını 7 haftalıktı yaklaşık olarak
Nazliip Mihrasina_ ilk bebeğimin kalp atışını bile duyamadan kaybetmiştim şimdi tekrar hamileyim doktorum 7. Haftada çağırdı ama ben dayanamayıp dün 6+5 de gittim ve duyduk kalp atışını o kadar korkup kendimi yıpratmışım ki inan sonu çok güzel oluyor kalbini ferah tut
cmrc Mihrasina_ bence biraz burca okuduklarımız etkileyor bizi çünkü ister istemez kalp atışını duymayıp kürtaj olanlar var veya atıp durmuş olanlar var bende arada stres yapıyorum ama sonra oluruna bırak diyorum kendime. Bende 5+4 de kese ve bebeği gördük 6+4 de kalp atışını duyduk ilk gebeliğimde de 7+2 de gitmiştik onda da o zaman duymuştum bence duyarsın ama duymazsan da panik yapma 8 9 haftalara kadar normal olduğunu söylüyorlar
sevdaozz Sağlıklı gebelikse 7+1 de muhakkak duyarsınız. Ben 5 haftalıkken kesem bile görünmemişti :( 7+2 de kalp atışı duyduk
ilkannelik1 merhaba kızlar, acaba kese usg de sata göre mi yoksa yumurtlama ya döllenmeye göre mi görünüyor beta kaç olmalı görünmesi için 🤦🏻♀️
1202 ilkannelik1 hic bir weye gore diyim bebegin geliwimine gore gosteriyo sata gore 7+5 olmam gerek ama ultrasonda hizla buyuyor bebegim 9 olacak 2 gune
ilkannelik1 1202 1202 doktor ısrarla sat önemli deyip durunca kese için hep erken gitmiyim göremicem diyorum🥹
vanilya_kokusu Mihrasina_ bende pazartesi gidecem icimde heyecan korku ya doktor bişey dese Allah’ım içim içimi yiyo
Mihrasina_ vanilya_kokusu çarşambaydı bende dayanamadım pazartesiye aldım az önce bu stresle yaşanmıyor gideyim ögreneyim
Zge12 Mihrasina_ 5+3 de sadece keseyi görmüştük bi hafta sonra gel bebeği görür kalp atışını dinleriz demişti öylede oldu rabbimin izniyle görünür kuzum kendine stres yapma ❤️🤲🏻
Mihrasina_ Zge12 keseyi görünce yolk kesesi felan gördümğnyada bundan bahsetti mi benim vajinalle göründü kese üstten göremedi
Zge12 Mihrasina_ en başta dedi keseyi görürüz ama bebek küçük olduğu için göremeyebiliriz diye sadece keseyi gördük ultrasonda kuzum