oonambirnambir Karın ve bacak ağrım çok fazla var, akşam hiç uyuyamadım öyle şiddetli ağrıyordu ki bacağım sanki kesilecek gibi, karnım da adet ağrısı gibi ağrı var 21+4 um
Aykam38 Ah canım bnmde vajinamin sağ tarafı ağrıyor bazen kuyruk sokumum agriyor bazen kasiklarim da ince bir sızı oluyor Vala ağırlaştıkca galiba ağrılar artiyor bnde 21+5 im
oonambirnambir Aykam38 evet benim vajinam da çok ağrıyor vala basamıyorum bazen ayağımın üstüne, şimdiden böyle zorlanıyorsak vay halimize vala daha çok var yolumuz 🥲
Bosnian17 Ben de 21+2 yim dünden beri kasığımın sol tarafında çok ağrı var bacak ağrılarım da arttı. Gece hiç uyuyamadım. Önceki gebeliğimde de oluyordu magnezyum verdi doktor o rahatlatıyordu beni. Şimdi yine başlıcam doktora danışıp.
oonambirnambir Bosnian17 benimde özellikle bacak ağrılarım şiddetli ağrıyor ve oturunca vajinamın sol kısmı, magnezyum var evde doktor kullan demişti, ama kullanmıyorum ne yalan söyleyeyim o kadar çok hap kullanıyorum ki artık bıktım
Mrvztrk Bende 22+2 haftalığım 3 gündür sol kaşığımda ağrı oluyor rahatsız edercesine sizce neden oturunca geçiyor gibi kalkınca yada uzanınca tekrardan başlıyor korkuyorum
oonambirnambir Mrvztrk bende de oturunca ve uzanınca bacak kalça, vajina ağrım çok oluyo, o yüzden yürüyüş yapıyorum evin içinde, bende anlamadım neden oturunca ağrıdığını