hayal_tanem Allah razi olsun biz şubat ayında başladık gittiğimde adetimin 3. Günüydu ve halihazırda elimde testlerimin bi çoğu vardi aşılamada denemiştik çünkü 3 ay oncesinde sperm testimizde cardi elimizde onlara odeme gapmaya gerek kalmadı muayne 7 bindi 6 ay geçerliliği vardi eşimle ben genetik test verdik artı amh tekrarlandı 12-13 bin civari ona odedik tüp bebek fiyatı 130 bindi ilk etapta bi kısmını verdik kalanını transferde istediler yumurta toplama vs onun içindeydi işk etapta yumurta buyutme ilaçları ve çatlatma iğneleri 55 kusur tuttu yumurta toplamada 4 yumurtam bulundu sadece 2 tanesi 5. Güne gitti onlarında arasında en kalitelisi transfer edildi diğeri biraz daha düşüktü ama onuda dondurmak istedik 25 bin dondurma ucreti odedik transfer sonrası kan sulandırıcı ve progestanlar ayda 10-12 civari bi maliyeti oldu ilk üç ay kullandık sonra progestanı kestik yani 3 ayda ilaçlarada bi 35-36 civari odedik biz sehir dısından geldiğiniz için otel yol vs masrafımızda oldu o değişkenlik gosterebilir onu katmıyorum şuan sadece coraspirin ve rutin vitaminler ile devam ediyoruz bu fiyatlar sizin ve eşinizin durumuna göre artabilir yani spermle alakalı sıkıntılarda yine orda uzmanlar var once vitamin sonrasında gerekirse operasyon olabiliyor benim bukadar bilgim var inşAllah güzel ve mutlu sonlu bi süreciniz olur 🥹🤲🏻