bymiraymom Merhabaa şuan 14. Haftadayım yakında özele gitmeyi düşünüyoruz ama yanılma payı olur mu diye bu haftalarda merak ettim. Mesela 3-4 gün sonra gitsem kesin öğrenir miyim belli midir yoksa biraz daha beklemeli miyim 🌸
Mucizem_63 bymiraymom 12 haftalıkken kıza benzetti Emin olamadı 15′te kesin belli oldu erkek Bu arada özel hastane
Bir_mucize_olsa bymiraymom kendini gösterirse evet öğrenebilirsiniz birde alanında uzman bir doktorsa tabi ben kızımı 11+5 de özelde öğrendim inşallah 2 hafta sonra kontrole gidicem bende ogrenirim🙏🌸
senaaaaaaaaaa bymiraymom ben 12de öğrendim %90 kız demişti. Detaylıda da kız olduğu doğrulandı sonra zaten
hulya4627 bymiraymom 12 haftalıkken %80 kız dedi ama yinede alışveriş yapma nolur normal diye 15 haftalıkken de kesinleşti kız olduğu
bymiraymom Bir_mucize_olsa ne kadar da erken öğrenmişsiniz 🥰 ben de giderim yakın zamanda teşekkür ederim🌸
dogamoms_ bymiraymom Devlet Hastanesinde 14. Hafta da kıza benziyor ama kesin değil dediler 16. Hafta da başka bir devlet hastanesine gittim o hiçbir şey söylemedi bacakları kapalı göremiyorum dedi 18. Hafta da özele gitmeye başladım kesin kız olduğunu öğrendik
bymiraymom dogamoms_ devlet takipliyim ama çok hemen söylemiyor diyenler oldu devlet için o yüzden özele gidicez🙏🏻
dogamoms_ bymiraymom Birkaç hamile arkadaşıma da devlette 16. Haftasında kesin kız diye söylendi detaylı ultrason da hepsi tam tersi olarak çıktı o yüzden kesin bir sonuç için detaylı ultrasonu beklemenizi öneririm
Fd01 Özelde 16. Haftada kız denildi ikizlerime devlette detaylida iksiide erkek çıktı hangisi doğru anliyamadm