Rusapolat almirmomy berkay daha asil gibi bilemedim ya . Bertuğ garip geldi kulağıma. Bunu derken benim de oğluma Göktuğ ismini verecek olmam 😂
Daisy06 almirmomy benimde artık son 99 ❤️ Berkan ismi güzelmiş Bizimkisi kız Alina mira ismine bizde karar verdik
almirmomy Rusapolat ilahi sen güldüm baya😄 göktuğ yaygınlaştı biraz diye bertuğ hoşuma gitti birde aklıma tuğkan geldi hoş değil mi sence
Rusapolat almirmomy tuğkan güzel iş gerçekten 😂 ya ben Elyesa koyacaktım rüyamda elime bebek verdiler adına da Göktuğ dediler öyle koymuş olacağım 😂😂
almirmomy Rusapolat aa ne güzel rüyanda görmüşün ama bilinçaltımı aklında varmıydı daha önce göktuğ elyesa kız ismi değilmiydi
Rusapolat almirmomy yok aşkım erkek ismi Elyesa 🥹 yok çevremde de hiç Göktuğ yok bana nasip oldu işte 😂
almirmomy duyyguluu hadi ya nasıl hep sakladımı çok zor geçmiştir belirsizlik ben bir iki defa göstermedi sakladıda çılgına döndüm 😊
almirmomy Rusapolat çevrende olup olmaması da önemli tabi canım ne güzel birde ben görsem diyorum rüyamda en azından netlik kazanır bi karar veremedin😂
almirmomy Daisy06 mira yı artık öğrendik alina derken çok hoş naif maşallah sağlıkla gelsin benim kızımın adı da almira😍
duyyguluu almirmomy yok 13-16 haftada erkek dediler sonra 19.haftada kız dediler detaylıya da erken girdim kıza benziyo dedi sadece doktor beynim yandı artık 24 haftalıkken de göstermedi haftaya kontrole gidicem inşallah ı zaman net öğrenebilirim 😂