arsesraa hayaller-guzel Ay aynısı ya 😂 Neden bu kadar erken yapıyorsun üzüleceğini bile bile diyor benimki de. Bir de ben gurbetteyim canım yurtdışında burada oyalanacak çok şey de yok kafam hep düşünüyor o yüzden
Narina123 hayaller-guzel birde her gebelik bir değil mesela benim ilk gebeliğimde adete 3 gün kala yapmıştım hemde normal kaset test net görünüyordu bir gün kala kan vermiştim 133 çıkmıştı ama şimdi erken gebelik testinde çok silik göründü ve beta hcg düşüktü 🤔
hayaller-guzel Narina123 benim ilk gebeliğimde net çıkmıştı idrar testi 6+3 düşük oldu maalesef öğrendiğim gün eşim aniden ameliyata alındı çok stres yaptım ve dinlemedim hiç ondan dolayı düştü sanırım.
Meliss00 hayaller-guzel Benimde testlerim silik pozitif çıktı 2 tane yapmıştım perşembe günü kan verdim dün 1.7 çıktı negatif regl 12 sinde yükselebilir ama şuan olsa en azından 10 üzeri olması lazımdı dedi anlamadım bende bekliyorum
Mihrasina_ hayaller-guzel bende çok şaşırmıştım ama beta öyle bir değerli bir anda yükseliyor ben yaptığımda meğersem yerleşmeye tutunmaya çalışıyormuş ondan çıkmamış tutununca yükseldi birden ederim canım her şey gönlünce olsun
byznurcyl https://share.icloud.com/photos/091ot3CjYn40xpw3Q6baV9mUg Kızlar benimkinide bakabilir misiniz lütfen ? Reglime 3 gün varken yaptım
cylnkaya49 Arkadaşlar bugün Regl olmam gerekiyordu ama olmadım karın ağrım aşırı var ve ishalim ve 12 Ağustosta gebelik testi pozitif çıktı betamda 24.40 çıktı sizce dış. Gebelik olabilir mi
Yelizumay cylnkaya49 canım neden dış gebelik olsun böyle anlaşılmaz ki dış gebelik tekrar beta yaptırsan artışın güzelse dış gebelik değildir
Tuanakaran cylnkaya49 hayır canım neden öyle düşünüyorsun 8 le ögrenip son haftasında olan arkadaşlarımız var 🥰