busra5801 Kızlar selamlar ilk çocuğum erkek olacak inşallah rica etsem isim önerir misiniz hiç bir fikrim yok 🤦♀️
bilgedenizokaribal busra5801 Ege, Can, Ata Kemal, Devrim . Henüz cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa bu isimleri düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏼
btl194 busra5801 Eymen Buğra, Muhammed Taha, zeyd Ali , çınar, asil,kerem,karan,bulut. benim beğendiğim isimler bunlar canım belki fikir olur size
Aselimm2 busra5801 benim kızımın adı Asel şimdi de oğlum olacak eşim de tutturdu babasının ismini koymak için bende mecburen iki isim koyacam yoksa hiç istemiyordum. Asil Kemal olacak büyük ihtimalle
Semanur_71 Aselimm2 yaa benimde esimim ve dedemin adi kemal belki erkek olirsa bende koyarim diye dusundum
Ozgekiz busra5801 ilk oğlumun adı Selim 🤍 ikinci bebeğim de erkek Melih düşünüyoruz 😇 Ömer ve Ali diyorduk ama vazgectik. Ali ismi de güzeldir. Kerem de listedeydi
Nrgalt8 İkizlerim için Poyraz Kağan ve Uraz Kerem istiyorum insanları ikna edebilirsem ☺️ fikir olsun size de
ylnydgd Aselimm2 Kemal dededen gelen en güzel isim olabilir, Atamızın ismi ♥️ Asil Kemal de çok anlamlı olmuş bence. Sağlıkla gelsin