Nesli664066 Pazartesi kan sonucumu almaya gideceğim genetik doktoru ne söyleyeck yada ne söyler korkuyorum biraz genetiği gidip kromozom analizi için ne söylüyor yardımcı olur musunuz?
Sahra1221 Nesli664066 pıhtılaşma için ayrı test yapıldı. Genetik 2 tüp kan aldı kadın doğum ise 12 almıştı.
yaseminerten Sahra1221 bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum tıbbı genetik bölümüne randevu aldım araştırmak adına kan tahlili yaparken açlık tokluk farkediyor mu saat 2de randevum
Sahra1221 yaseminerten kusura bakmayın çok hastaydım gelemedim buralara. Geçmiş olsun umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız🌸 biz sabah gitmiştik aç gitmiştim. Sonuçlarınız temiz Çıkar inşallah
yaseminerten Sahra1221 ben randuyu saat 2de buldum aç gitsem olur mu şimdilik tek gideceğim eşim çalışıyor
nilda2121 yaseminerten Aç tok farketmez ama eşinizle gidin çünkü bende eşimle gittim ikinizden de kan alınıyor. Oraya gelen herkes eşiyle beraber kan verdi
nilda2121 yaseminerten ben gittiğimde eşi kan vermek istemeyip gelmeyen bir hanımefendi daha vardı ondan tek aldılar ama beraber gitmenizde fayda var ikinizden kromozom analizi ve senden pıhtışlamaya bakıyorlar. Senden iki eşinden bir tüp kan alıyorlar. Doğru sonuç için beraber gitmenizi öneririm
Sahra1221 yaseminerten pıhtılaşma için sizin kanınız yeterli ama genetik araştırma işin birlikte vermeniz iyi olurdu
yaseminerten Sahra1221 yaa onu tam bilmiyordum pıhtılaşmayı öğreneceğim o zaman çünkü yârın tek gideceğim ben ailemin yanındayım eşim yanımda değil o olsa giderdim onunla da gideceğim ama ben ilk bebeğimdi kaybettim tekrar aynı şeyler olmasın diye önlem alınacak bir şey varsa bakmak istiyorum