Merhaba öncelikle gözünüz aydın inşallah bebeğiniz iyidir 💐 ben de öğretmenim ve erken doğum riskim var doğum öncesi iznim zaten yaz tatiline denk geldi ve yandı. Doğum sonrası için erken doğum olursa diye bir araştırma yapmıştım.
İnternet araştırmasında şunu gördüm beklenen doğum tarihinden önce doğum yapan öğretmenin doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarılır diyordu. Daha derin bir araştırma yapmadım açıkçası şuan 35 haftalık oldum ben de. Böyle bir şey varsa sanırım doğum belgesiyle beraber dilekçe yazıp vermek gerekiyormuş. Doğum belgesinde doğum tarihi ve beklenen doğum tarihi yazarsa erken doğum olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. Bu şekilde şansınızı denersiniz bir. İnşallah oluyordur.
Siz şimdi bebeğinize odaklanın. Zaten tatilin bitmesine daha var her halukarda sayılmayan bir kısımdayız. Eğer oluyorsa dilekçe ile eklenir umarım doğum sonrasına ya. Bende de aynı korku var. Zaten izin sekiz haftaydı erken doğumla hemen başlamam gerekir diye endişeliyim ama her şeyden önce bebeklerimiz ve bizim sağlığımız. Gerisi bir şekilde hallolur. Tez zamanda kavuşursunuz evinize geçersiniz inşallah 🙏🏻