Anne1924 Kızlar hisseli bi tarla alıcaz fıyatı iyi şere yakın tek tapu çok pahalı pazartesi noterde üstümüze geçiririz tarlayı ilk defa tapu işleri ne giricez de tarla alımı yaparken dikkat etmemiz gereken birşey varmı dolandırılmaktam azck korkuyorum da😂
aycicek_ Anne1924 canım aklın varsa hisseli tapudan uzak dur derim. Tek tapu da olsa artık devlet oralara hiçbir şey yapmaya izşn vermiyor biz aşırı derecede zarar ettik. Ne bahçeye izin verdiler ne konteynera. Siz ne amaçlo alıyorsunuz bilmiyorum ama eğer sadece noterden olan hisseyse sıkıntı. Ama tapu kadastrodan gidşp gerçek tapu alınacaksa onun hakkında bir bilgim yok. Bizşmki sadece noter onaylıydı
ozlemeslemgoktug Anne1924 eşimde eskisehirden alacaktı hisseli tabusu yoktu değer kazansın satarız diye ama ben asla istemedim almasını çevremde böyle hisseli tarladan zarar eden dolandırılan kişiler var çok dikkat edilmesi gereken birşey tapulu olsun pahalı olsun kafasindayim ben
Tubayo Anne1924 hisseli tapuya girmek ile kumar oynamak arasında bir fark yok. Hele ki tarla vasfı taşıyorsa çok pişman olursunuz
edabolukbasi3- Anne1924 hisseli herşeyden uzak dur bugün yarın mısırdaki akrabasının hissesi çıkar elinde patlar alabiliyorsan tek tapu al
Anne1924 aycicek_ yatırım amaçlı değer kazandın satalım dıye tapu kadastrolu nasıl oluyor cnm siz neden zarar ettnz
aycicek_ Anne1924 biz böyle çok büyğk bi yerin belli bi kısmını aldık hisseli bahçe yaparız diye. Sonra belediye hiçbir şeye izin vermedi. Aldığımız adam da geri alırken yarı fiyatına geri aldı bizden. Yarı yarıya zarar ettik. Çünkü hisseliyi satmak hiç kolay değil insanlar almak istemiyor. Diğer hisse ortaklarıda çok önemli. Mesela yıllarca bekleticeksiniz diyelim ev yapılsın falan ama o ev hiç yapılmayadabilir. Yani çok iyi araştırın derim
Anne1924 aycicek_ biz ev yapmıcz değerli bir ilçe alcağmz yer sadece 2 3 yıl kalsın değerlesinsn satalm dedik ama bir korkmadm değil ya
aycicek_ Anne1924 ya dediğim gibi işte ucuz olmasının sebebi bu. Çok alıcısı çıkmaz böyle yerlerin sizin gibi yatırımlık olsun diyenler alır ama yinr ucuza gider. Normal tapulu yer gibi değerlenmesini beklemeyin. Mesela biz o zaman ki paramızı altın yapsak çok kardaydık 😂 ama biri gelir topluca alır ev yapar site yapar avm yapar o durumlar başka.
gizembozdemir Biz de yakın zamanda şehre yakın bir yerde aldık değerleneceğini umuyoruz adınıza tapulu olduktan sonra dolandırılma ihtimali yok sadece ödeme için tapuyu bekleyin öncesinde kapora hariç ödeme yapmayın ve elden değil hesaptan yapın tüm ödemeleri
gizembozdemir Anne1924 ben noterden duymadım eşime sordum bilmiyorum öyle bişey dedi bizde 1 yıllık evliyiz yatırım için aldık paramız ona yetti tek tapu yerler 3-4 katı fiyatına yani alacağınız yeri birkaç emlakçıya sorgulatın çevresinde illaki bilenler çıkar biz direkt tanıdıktan aldık sordurmadık öyle evet dolandırılanlar vs çok fazla ama bütçen de buna yetiyorsa alacağın yerde değerlenecek bir yerdeyse kaçırma derim topraktan zarar edilmez kolay kolay