brtg Ozlemkaan o zaman tamam benim gittigim doktorda cok iyidi cok memnun kaldım cok komik doktordu belki 1 saat hep inceledi
brtg 3melekannesiyim öyledir zeliha hanima gittim ama yoktu asistani vardi her zamanda onlara randevu yok
Ozgekiz Meryemak ya 5600 ya 6500 ödedik, çok hatırlamıyorum o kısmını ama sonrasinda kadın doğum uzmanına para vermemiştik muayene olmak için 😊
hemsut Weenie Seda2516 iyi günler,şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptirdiysaniz birkaç soru sorabilir miyim acaba
hemsut Seda2516 yanınızda kimseyi alıyorlar mi, sizce hizmet yeterli mi yani bebeğin sağlığı açısından, özel hastenelerle karşılaştırınca,sonuçlar e nabizda çıkıyor mu başka bir doktora da gosterebilmek icin, bir de aç tok gitmek hangisi lazim
Seda2516 hemsut içeriye sizden başka almıyorlar maske takmak zorunlu muane yapildiginda gayet detaylı bakıyorlar sonuçlar bn e nabizdan girince gördüm düşüyor sisteme tok karnına gitmiştim bn bebek hareketli olsun diye gayet büyük bı ekran da var sizde net bı şekilde bebeği görebiliyorsunuz
chnkymyrky Seda2516 merhabalar sırayı nasıl aldınız mhrs üzerinden mi, şehir hastanesi takiplimisiniz, ben özelde takip ediliyorum mhrsde randevu var ama detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor, nasıl yaomak lazım
Snowel chnkymyrky şehir hastanesinde takipli olduğun doktorun senin için perinatoloji için kağıt veriyor ve saat 10 da randevu alabilirsiniz mhrs ya da 182 üzerinden diyor