Nuray1905 Ayy inşallah bu kontrolünde hersey yoluna girmiş olur canım. Benim nst de sancım çıktı o yüzden alttan muayene etti. Sancı çıkmadığı sürece etmiyorlar doğum tetiklenmesin diye sanırım htc6306
Nuray1905 htc6306 göreceksin tabiki canım inşallah 🙏🏼 senin daha erken evet alttan muayene yapmaz henüz en erken 37 de yapıyorlar diye biliyorum
htc6306 Nuray1905 benim kanamam oldugunda hep yaptılar ama alttan ben normal dogum istiyorum oda bebegin eşinden dolayı bence birfe çatım darmış sezeryan olur gibime geliyor
Nuray1905 htc6306 inşallah doğum şekli de gönlünce olur canım sezeryan da kolay diyorlar o olsa da üzülme sağlığınız yerinde olsun önemli olan o
Nuray1905 ilayda_2309 benim açıklığım 35+6 da çıktı 2 cm olarak erken çıkması da korkutuyo ama çok şükür 37+2 olduk daha da gelesi yok gibi. Senin de olur zamanı geldiğinde öyle deme 🙏🏼
minismom ilayda_2309 gelir gelir bi anda gelir 😂 benimde ilk dogumumda 14 gun kala nisan geldi nisandan 4 gun sonra suyum geldi doguma gittim nisanım suyum gelene kdr hic bi belirtim yoktu benimde
ilayda_2309 Nuray1905 daha da belirti yok ama bende sende var mı canım bı dün gece adet olacakmışım gibi hafif bı ağrı vardı bugünde kasıklarımda var hafif ama doğum sancısı değil belli
1sen1ben1debebek htc6306 aaa benim de Plesantam önde ama hiç kanama olmadı çok şükür sağlıkla al kucağına inşallah