hayalperest2310 Annekuzusu123 ne ara 55 oldum hatırlamıyorum bile çok çabuk geçiyor geçsin de istiyorum geçmesin de diş ağrılarım var bir an önce doğurup tedavi olmak istiyorum
senaaaaaaaaaa Annekuzusu123 benim de son 25. 99dan sonrası nasıl geçti hatırlamıyorum ama bu ara zaman yavaşladı gibi 😂
Annekuzusu123 Baharkle korku arada bir geliyor ama çok merak ediyorum bebeğimi Allah’ın izniyle günler azalsın istiyorum böyle bi 35 olsaydım 😂
irem10_ Baharkle ilk gebelik benim :) evet 32. Haftada girdim doktor bundan sonra hep gireceksin dedi cuma kontrole gideceğim o zaman da gireceğim mesela
Annekuzusu123 Baharkle 32 den sonra girmen lazım çünkü benimde cuma kontrol var artık her kontrol de gireceksin dedi
Baharkle irem10_ bnmde ilk ben daha girmedim 34 olunca gideceğim kontrole yani haftaya girerim büyük ihtimalle dimi,siz özele mi gidiyorsunuz
Annekuzusu123 gurbette_bir_anne Banada bazen bi korku geliyor sezeryan konusunda benimde ikinci ilkinde bu kadar korkmadım
Annekuzusu123 hayalperest2310 benimde iki gündür diş ağrım oluyor hiç deme bende Allah’ın izniyle zaman geçsin istiyorum
irem10_ Baharkle aynen özele gidiyorum. Sancım çıktı hatta benimm ama sıkıntılı bi durum yok şükür. Nası gidiyor hamilelik 😊
Fahriye41 Annekuzusu123 ayyy benim daha 93 yüzden sonra hızlı geçer diyordum hiç geçmiyor gibi bi taraftan korkum artıyor