Gyubnkin Kizlar ben şuan 23+3 haftaligim salı günü detaylı ultrason ilk defa yaptrcam devlete acba kaç saat sürüyor nasl olyor anlayabilen vrmi kendi doktorun yapmıyor dmi farklı doktor bakyor eşlerimizde alyolarmi odaya .
prensesmoana Gyubnkin Merhaba. Benim detaylı ultrason toplasan 20 dakika sürdü. Ama bebek dönmediği için aralarda baya bekledim. Yürüyüş yaptım. Bir şeyler yedim. Eşimi içeri almadılar.
SuEr_Tu1512 Gyubnkin Devlette eşleri almıyorlar. Hastaneden hastaneye de değişebilir benimki 5 dk anca sürdü ve bakan kadın hiç bişey anlatmadı, söylemedi. Cinsiyetini bile ben sordum öyle söyleyebildi.. Hiç memnun kalmadım anlıcağın🤷♀️
Esma006 Gyubnkin çikolata vs suyu çok iç idrara sıkışık ol doktor çağırana kadar yürü oralarda en az yarım saat sürüyor
Ozgemlym prensesmoana canım birkaç gün önce yaptırdım 30-35 dk sürdü bebeğin hareketine bağlı birazda kızım çok hareketliydi rahat rahat bebişi rahatsız edip oynatıp pozisyon değiştirtebildi dr
nevanur_srt Gyubnkin benim gittiğim devlet hastanesinde eşimi almışlardı 35 dk filan sürmüştü perinatoloji doktoru yapıyor detaylı herşeyini inceliyor bebişin bir sıkıntı varsa ultrason sonu size bilgi veriyor ☺️
Annee41 Gyubnkin 55 dk sürdü, eşimle birlikte girdik inciğine cinciğine kadar anlattı Özel takipliyim ama devleti bilmiyorum
Burcak61 Gyubnkin benimki bir saat sürdü odadan çıkmam 1.30 saati buldu detaylı ultrason dan sonra bide anlattı