melmih12 Annee41 ya kesinlikle ben de öyle düşünüyorum 😂😂 nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorlar valla ben hayret ediyorum 😂😂
prenses99 melmih12 evt canim kanda vardim dun 1279 cikti pazartesi randevu aldim bakalim ama sancim cok
melmih12 prenses99 aaaaaa hayırlı olsunnn 😍😍😍🎉🎉 Sancı sürekli oluyor ama yaa regl olacak gibi. Benim de 9 ay boyunca olmuştu. İçini ferah tut
prenses99 melmih12 amin canim sagolasin normalmo yani ilk gebeligimde olmamisti bole belim karnim agriyor parol gecirirmiki
melmih12 prenses99 ilk kontrole ne zaman gideceksin canım acaba sorsan mı bir doktoruna öyle ağrı kesici içecek kadar ağrı varsa
melmih12 Mavilim123 olmaz değil mi yaa ne bileyim test markasını hiç duymadım heveslenmek istemiyorum 🫣
penbe_karisi Kesin varrr canm genelde silik olunca yalancı pozitif oluyo 🥰 hayırlı olsunn kan verebilirsin
melmih12 penbe_karisi ya ben de öyle düşünmek istiyorum çünkü anında bu şekilde çıktı ama kanda görmeden inanmayacağım😅
Baklavaseverim melmih12 3 gün de bu kadar yükseliyor kendimden biliyorum en iyisi kan vermek şimdiden sağlıkla kucağınıza alın çünkü yüksek ihtimalle var 😍😍
melmih12 Baklavaseverim evet inanamadım gerçekten ve awoxtu testler. Şimdi kaset testte bu şekilde çıkınca neye inanacağımı şaşırdım 😅
Mervekaram22 melmih12 canım benimde aynı senin gibi çıktı 3 gün önceye kadar hiç birşey yoktu bir kereden böyle bu marka testtenkoyu çıktı kan verdim hemen 32 çıktı senin de 32 50 arası birşey çıkar diye düşünüyorum
Mizgin2020 melmih12 ben 5.5 yıldan sonra hamileyim darısı bekleyen hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah
arsesraa Mervekaram22 merhaba ben de sdetimden 4 gün önce bugün test yaptım idrarda negatif çıktı acaba değişir mi adet günü