Nrgalt8 Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. İkiz erkek bebek bekliyoruz ve isim bulmak çok zor. Şu an aklımda şu isimler var. Poyraz Kağan / Uraz Kerem Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
hizlivecocuku Nrgalt8 oğlumun adı uraz ikinci de erkek olursa poyrazı çok beğeniyordum sizinki de çok uyumlu bence 🤗
Melickaya Nrgalt8 sizi bu denli heyecanlandırdıysa çok beğenmiş olmalısınız, güzel isimler bence koymalısınız 🥰
Nrgalt8 Melickaya eşim poyraz ismini çok istiyordu açıkçası. Ben pek istemiyordum ama onu da kırmamak adına hem de uyumlu olsunlar diye bu şekilde geldi aklıma ☺️
Nrgalt8 Bebissever evet biraz uzun gibi de 😔 o yüzden çok kararsızlık yaşıyoruz. Poyraz Efe / Uraz Kerem ya da Poyraz Kağan / Uraz Kerem gibi bi karşılaştırma da yapılabilir
[silindi] Zatn ikizler ikişer isim fazla değil mi 😅 yine sizin kararınız tabi sadece başlık açtığınız için fikir belirtiyorum tek isim olsalar daha hoş, zaten kimse ikisine d eikisiyle birden seslenmeyecek birine poyraz birine uraz diyip geçecekler 😂
Nrgalt8 [silindi] çok haklısınız 😂 ama oldum olası hep iki isim isterdim bir gün çocuğum olursa diye. Allah ikiz nasip etti vazgeçesim gelmiyor 😂
hizlivecocuku Nrgalt8 muhtemelen sadece poyraz ve uraz diyeceksiniz genelde öyle oluyor benimki de selim uraz bir kere bile selim uraz demedim 😅