cans7 Nursena_1 hamileliğiniz nasıl geçiyor benim şekerim bazı aralar çok çok iyi bazenleri çok dengesiz insan ister istemez stres oluyor
cans7 Nursena_1 ben 33. Haftadayım kilosuna bağlı dedi şekerle alakalı bir şey demedi doktorum eğer normal kilodaysa vajinal doğurabilirsin dedi
Ayse71 Nursena_1 2018 den beridir diyabet hastasıyım ilk gebeliğim 39 da normal oldu çok şükür bakalım şuanda hamileyim 30+3 haftalık inşaAllah Buda normal olur diye dua ediyorum 🤲🏻
Nursena_1 cans7 evet aynı şekilde benimde ve ister istemez her zamana diyete uyanıyorum sizinde öyle mi 😮💨
Nursena_1 cans7 bende 31. Haftadayım doktorum Banada aynısını söylemişti kaç kilo aldınız ben 10 kilo aldım çok kilolu değilim 63 kiloyum şuan ama şekerim dengesiz
cans7 Nursena_1 valla bende uyamıyorum illaki canım bir şeyler istiyor canım bir şeyler istediğinde gidip almasam bile işyerinde annemlerde falan masada bir şeyler gördümmü illaki bir lokma bile olsa alıyorum. Bir hafta düzenli uyuyorum mesela diyete diğer hafta uymuyorum düzensiz oluyor maalesef
cans7 Sema1643 valla bazen 200 lerede çıktığı oluyor bazen çok nadirde olsa 250 ye çıkıyor onun dışında sabah 100-140 arası oluyor tokluklar 120-160 arası oluyor çok değişkenlik gösteriyor ama şu ana kadar çok şükür iyi idare ettik sizde nasıl
Sema1643 cans7 neler hissediyorsunuz yani tam olarak ben bilmiyorum da ben de ölçtürmek istiyorum şüphem var çünkü
cans7 Nursena_1 hamilelikten baya etkileniyor birde normalde sadece levemir kullanılıyor ya gebelikte levemirde biraz zor bir insülin aslında olay diyete uymakta ama hamilelikte maalesef çok zor birde insan hep aynı şeyleri yemekten bıkıyor biraz farklılık istiyor.
cans7 Nursena_1 inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yarında endokrin kontrolüm var bakalım söylüycem doktora iştahta çok artıyor
Miniginannesiiii1111 cans7 ben humalog da kullanıyorum levemirle gebeliğimin başından beri şaşırdım siz öyle deyince sadece lewemir diye
Sema1643 Hmm ben çok iştahlıydım da son zamanlarda bir şey yiyemez oldum midem hep kötü bulanıyor yanıyor ve halsizim sürekli uyumak yatmak istiyorum artık ve karnım çok şişiyor bunlar var bende beltiri olarak
cans7 Nursena_1 valla enfeksiyondan kaynaklı şeker dengesizliği ve yüksekliği oluyormuş antibiyotik verdi kullandım şu an düzeliyor gibi dozlarıda arttırdı 1 hafta yazıp şekerleri göndereceğim doktora sürekli yazıp gönder dedi