cananedp Lütfen uyanık olanlar cevap verin reglime 4 gün var , yumurtlamanın üstünden de 10 gün geçti bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı doğru mudur yoksa pozitif olma ihtimali var mıdır beklemeli miyim bu durum basına gelen var mı?
Burcussuss cananedp 1 gün geciktim kaliteli bir test aldım silik çıktı ama dedim ki kesin birşey var çünkü Kasım’da çok farklı bir kramp gibi kasılma gibi bir şey hissediyordum adet ağrısı gibi değildi kan verdim bt düşüktü ama pozitifti 1 hafta sonra tekrar tekrar kan verdim değerler yükselmeye başladı 10 gün sonra randevu aldım kese göründü 😇
Sarkac cananedp benimde ilişkinin üzerinden 11 gün geçti bugün yaptım erken gebelik çok az silikte olsa çıktı gözümle görüyorum yani bak
cananedp Burcussuss ama sizin silik çıkmış silik zaten pozitif demek, benim tek çizgi çıktı daily comfort ile yaptım erken gebelik testi
Burcussuss cananedp çizgi belli belirsizdi flaşla aradım o derece Silikti , birkaç gün daha bekleyin inşallah kesin sonuç verir 💕
Sarkac Gokturkmom_ sizce bu poztifmidir ilişkinin üzerinden bugün 11 gün geçti erken yaptım böyle çikti dün başka kaset test yapmıştım o da çıkmıştı ama yine emin olamıyorum
[silindi] Konu ile alakasız olacak ama bir şey sormak istiyorum. Regl günüme 11 gün var. Ne zaman kan testi yaptırmalıyım?