QueenBahar_ sngl3875 ayaklarını ve kendini sıcak tut hava ne kadar sıcak olsa da çorap eksik etme geçmiş olsun cnm ❤️
panikprenses sngl3875 komposto ve sulu kabak yemegi beni direkt tuvalete cikarmisti ac karnina sabah kayisi kompostosu tuket canim ogle ve aksam yemeginde de az salcali baharatsiz az tuzlu kabak yemegi ye sifa olur insallah
mirababy03 Kayısı kaynatıp posası ile için aç karına bana sadece o iyi gelmişti çok dua etmiştim bunu söyleyen hemşireye
Haticee11 sngl3875 aynısını bende yaşadım kimyon çayı demledim anında etki eder kesinlikle tavsiye ediyorum
Haticee11 sngl3875 1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyonu koy sıcak suyu doldur o dibe çöker zaten suyu iç ama solukluz biraz zor gider az da telvesinden ye 😂
ozgekader sngl3875 benim doktorum sade soda ve kayısı meyvesunuyu karıştır iç demişti ben çyle yaptım iyi geldi
Serap09 sngl3875 bna hemşireler kivi ye dediler benim kiviye alerjim olduğu için yiyemedim ama yan tarafimdaki bayan kivi yiyip gaz sancısı sorununu halletmisti
Zezeyyuu Elovee kahveyle gazın bı alakası yokki anestezi snrası baş ağrısı ıcın söylüyor onu kafein içerdiği için
Anneoldum2 Merve6521 ben onu 2 gün önce çocuk için almıştım 3 yaşında oğluma doğumum pazartesi günü ben kullanabilirmiyim onu
Merve6521 Anneoldum2 onu bilmiyorum canım bir spekturumuna bak istersen kullanılır diyorsa sende kullan
EbraR_6 sngl3875 bende 4 gün oluyor sezeryan olalı uyuşukluk var mı sizde de sızlama vs ilk olduğu için tecrübem yok iltihap kapmasından korkuyorum
Pinaranneoluyor EbraR_6 canım benimde 4 gün oluyor aynı durumdayım ilk benimde dikiş yerim çok sizliyo ve yaniyo
EbraR_6 Pinaranneoluyor benimde öyle valla ayakta durunca baya bi yanma hissi oluyor yatınca geçiyor gerçekten çok zor bide yaz ister istemez terliyorum oraya dikkat ediyorum yinede ama işte korku
Esra2025 Hashasim2020 bende 6 gün oldu sezeryan olalı o iğrenç omuz ağrısı mide krambı gazdan mıymış yaaa beni mahfetti hastaneden çıkamıcaktım lağman yaptılar