Leylimna Ya bacagım sadece arka kısmı bişi yok gibi ama kac gündür fena kasınıyor uyuyamıyorum suan bile zor duruyorum normal mi ya kolestaz olabilir mi ama olsa el ayak ta oluyormuş ama bende kaç gündür gecmeyen kasıntı içinde buldum kendimi ya uyuyamıyorum
moonmom1 Leylimna cok gecmis olsun ben de aynıyım bacağım ve kolum. Doktora gitmedim henüz giderseniz buraya da yazar mısınız?
Ben-Hurem-Sultan Leylimna aynı durumu yaşadım. Vücudum berbat halde. En son doktorum baktı gebelik sarılığından şüphelendi. Kan falan verdim çok şükür hem geçti hemde çıkmadı bişey. Psikolojik olabilir sıkıntıdan olabilir veya gidin bir kan verin
ireminc07 Leylimna ben acile gitmiştim kan testi yaptı ama başka doktorlar gebeye ilaç falan hiçbir şey yapmak istemiyor kadın doğuma yönlendiriyor yine
Leylimna Ben-Hurem-Sultan aslında hiç Umursamadım 1 haftadır böyle alerji sandım ama dısta kızarıklık yok bugun baktım netten Bi korktum yani
Ben-Hurem-Sultan Leylimna inşallah bişey yokturdur. İnternete çok aldanmayın, bi test yaptırın içiniz rahat olsun
Leylimna Ben-Hurem-Sultan aynen zaten kansızlık olsa kanser yazıyor O yüzden Ama bu sefer içime dert oldu zaten riskli bir gebeliğim var
moonmom1 Leylimna anladım canım şimdi baktım da gebelikte 3 katına cikabiliyormus bu değer. İlaç krem falan verdi mi