gurbette_bir_anne -Enise05 İlk hamileliğimde erkekti çok güzel geçti binde bir bulantı vardı şimdi kızıma hamileyim berbat geçiyor mide bulantısı yok ama sancılar var uykusuzluk var biran önce sağlıkla gelsin inşallah 🙏
ikibaloglanannesi -Enise05 iki oğlum var. İlk oğlumda ilk 3 ay zorlandım sadece. Ama ikinci oğlumda ilk 3 ay kesede kanama alanı sonra ilk 6 ay kusma, bulantı. Son ayda mide yanmaları bel ağrıları. 35.haftada erken doğum riskimiz çıkmıştı.Çok şükür sağlıkla doğdu 39.haftada.
anneolmakneguzel_ -Enise05 ikiside erkek. Birincide çok endişeliydim sürekli biyerlerim ağrıyordu yani psikolojik çok yıprattığım için hamileliğimde güzel geçmedi. İkincide çok şükür çok rahatım. Ne ara 34 oldum bilmiyorum bile:))
ozlem_2727 -Enise05 iki oğlum var kızıma hamileyim iki oğlumda da. Aman aman zorlanmadım ama. Kız aşırı zorluyo karnım biraz yukarıda nefes alamıyorum. Sağa. sola dönmeklte bile zorlanıyorum 29 haftalık şu. An şimdiden böyle yani. Sonrasını düşünemiyorum ne yattığımı. Ne kalktığımı anlıyorum diğer hamileliklerim de iştahım da gayet. İyiydi bunda iştahım da yok çok. Farklı ve garip geliyo
zeyka İlk kızımda hiç bişeyim yoktu yedim içtim gezdim 2. Kızımda 9 ay kustum çok kötü geçti. 3. ye hamileyim yine mide bulantili geçiyor 8+1 daha cinsiyet belli değil. Belirtiler kız veya erkek farketmiyor
2ndbaby -Enise05 oğlumda hiç zorlanmadım Yalnızca kusuyordum onu da iyne yapıyordum rahatlıyordum Beni zorlayacak bir şey yaşamadım Şu an ikimciye hamileyim cinsiyyetimiz belli değil Ayakta durmağa halim yok bulantı aldı başını gidiyor hiç bir şey işe yaramıyor Ağzımda rahatsız bir tat sürükli uykulu dolaşıyorum hiç bir işimi yapamıyorum
MerveBasknpek İlk hamileliğim kızdı çok rahattım hiç hamile gibi değildim hatta o kadar sevmiştim ki hep özlüyordum hamile olmayı 8 sene aradan sonra şuan oğluma hamileyim dağlar fark var arada çok zorlanıyorum ya yaştan yada cinsiyetten dolayı
Zehra6818 İlk oğlumda 9 ay bulantı çektim, ilk başlarda çok ama çok halsizdim. İşe gidiyordum o zaman onun da etkisi olabilir. Şimdi ikinci oğlum olacak nasipse bunda ücretsiz izinde olduğum için evdeydim. Evde hiç oturmamama rağmen hem 3 ay falan bulantım oldu hem de halsizlik nerdeyse çok az hissettim. Ki evde bir de arkasında koştuğum 2 yaşında oğlum var. Bence cinsiyetle alakası yok:)
Havin49_ -Enise05 ben oğlumda sadece evimin yemeğini karartmıştım onun dışımda bi problemim olmadı doğurana kadar gezdim şuan iki aylık ikizlere hamileyim yürüyemiyorum bile
avucundaopucuk -Enise05 ilk hamileliğimde oğlumda yani çok sorunsuz ve rahattı 38 de doğumum oldu hiç rahatsız olduğumu hatırlamıyorum ama ikinci hamileliğimde kızımda kusmalarım çok fazla oldu üstüne daha 36 haftalığım uyuyamıyorum hareket etmek çok zorlaştı artık 😅
nilsumm -Enise05 Kızımda zorlanmadım ama Erkek bebekler daha zor diyorlar bilmiyorum 4. Bebeğim Erkek umarım iyi geçer doğuma 1 2 ay var🤰🏼
Esencim hivda36 bu cinsiyetle alakalı değil yaşla alakalı bence. Benimde ilki erkekti çok rahattı. Bu daha 3 aylık ama nefes nefeseyim
Symylldz -Enise05 ilk gebeliğimde dokuz ay kustum serumlarla hayata tutunuyordum inan. Midem dışında şikayetim yoktu. Şimdi ikinciye hamileyim bu ikinci hastanede yatışım kusma bulantı kalça ağrılarım tekmeleri hep kasıklarımda patlıyor içim resmen ağır geçiyor bu gebeliğim. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🙏🏻
mrvsrcn -Enise05 kızım ilk hamileliğim çalıştığım halde prensesler gibiydim ne bulantı ne kusma ne ödem hiç biri yoktu oğlum benim içimden geçti resmen bulantılar kusmalar mide yanmaları ödem halsizlik kramplar hat safhada 😬😀 sağlıkla doğsun da 33+6 yız🥰
Duygupss Bende inşallah 2 haftaya kız bebek dünyaya getireceğim maşallah 🧿 kusmam hiç olmadı mide bulantım ve iyiydim 3 ay çok uykum geldi sadece onun dışında sonuna kadar da çalıştım iş te de iyiydim inşallah böyle devam eder ❤️
Havva-Saribas Benim ilk oğlandı çok zor geçti bu kız olucak bu hamilelikten hiç bir şey anlamadım o derece rahat geçti
kinemasaf Asya4505 ya ben de oğlumda hiç bir şey yaşamadım şu an 9 haftalık gebeyim çok bulantılı kusmalı geçiyor acaba kız mı olacak ☺️
seymaaca 2 aylık hamileyim. Cinsiyetini filan bilmiyorum ama ilk hamileliğimden midir bünyemden midir bilemiyorum aşırı yorucu geçiyor. Sürekli mide bulantısı ve kusma, herşey kokuyor zaten, karın kasık agrısı cabası.. umarım bi kaç aya düzelirim diyorum.