Birbebisannesi Plasenta previa . Kızlar detaylı ultrasonumda böyle diyor Aynı durumda olan var mı? 5 aylık gebeyim aklıma takıldı. Araştırdımda plasentamın rahmin ağzını kapatması gibi birşeymiş. Normal doğuma engelmiş.
Sule61 Birbebisannesi benim 22. Haftada plesenta previa teşhisi konuldu perikntoloji bölümünde 32. Haftaya kadar rahim büyüdükce yukarı çıkabilir böyle bir ihtimal var eğer çıkmazsa 37. Haftada sezeryanla alınacak denildi. Onjn dışında plesenta previa beneğin çıkış bölümünü kapattığından normal dogum olmuyormuş ve kanama olursa az ya da çok hemen doktora gelmem söylendi
Cansu77 Birbebisannesi merhaba bende gebeliğimin başından beri bu sorunu yaşıyorum malesef hiçbir şekilde yukarı çıkma olmadı 37 hafta da sezeryan ile doğum yapacağım. İnşallah sizin düzelir ve yukarı çıkar. Normal doğuma kesinlikle engel kanama riski olduğu için ağrı sancı olmadan sezeryan ile alıyorlar bebeği
Ehjfjsjs Birbebisannesi bnmde ilk haftalarda öyleydi 22 hafta da çıkmıştı 27 ye kadar çıkması bekleniyor demişti doktorum sonrasında yeri daralıyor çıkmıyor ama çıkmaması sorun yaratmaz normal doğum yapamazsın sadece
maviportakal_ Birbebisannesi inşallah çıkmazsa da bunu dert etmeyin önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı vajinal ya da sezaryen olması hiç önemli değil
Bebissever Plesanta yukarı cıkmazsa sezryan yapıyolar ama onu her doktor iyi yapamıyormus cunku sezryanda kanama oranı cok oluyomus eger duzelmezse iyi bir doktor arastırın bence bu konuda daha uzmn olan
maviportakal_ Silaaaamom2025 o haftalarda çıkmıştı benim de başka doktora da gidin bence bana 2 doktor yukarıda dedi 1 doktor aşağıda dedi aşağıda diyen biraz zaten sezaryen yanlısı bi doktordu açıkçası
Silaaaamom2025 maviportakal_ banada iki doktor aşağıda 1 tanesi yukarı da dedi anlamadım dün doktor daha da çıkmaz senin dedi 😞
maviportakal_ Silaaaamom2025 buna takılıp stres yapma riskli bir durumun yok bu durum sadece doğum şeklini etkiler zaten doğum şekli bazen biz ne kadar istesek de bizim elimizde değil bebeğin ve sen sağlıklıysan yeterli
Elisaayy1- Bende 14 haftalık gebeyim şuan benim de aşağıda doktor çıkar dedi ikinci bebeğimde de öyleydi benim 20. Haftalardan sonra çıktı yukarıya normal doğum oldu inşallah bunda da çıkar da gene normal doğum yaparım
Silaaaamom2025 maviportakal_ ya riskli bı sezeryan sonuçta zaten sezeryan korkutucu bide riskli olması daha da kötü