mavi123_ Birbebisannesi kızlar ben ilk gebeliğim de özele gidiyordum her detayı anlatıyordu boyunu kilosunu ama bu sefer devlete gidiyorum 18 haftalığım 3 kere gittim ve hiç birşey anlatıyorlar. Sadece herşey yolunda diyip bilgisayar başına geçiyorlar diğer hastayı alıyorlar dahada soru sorma fırsatı vermiyorlar. Sizlerde demi öyle?
canbebekku21 Birbebisannesi 18 haftalık 258 gram ileride dedi ama suyum bitmiş ikizleri aldırmam gerek aldıramıyorum içim paramparça
irem_zengn nazooo97 ben şuan 20 haftalığım henüz gitmedim en son 17+1 de boyu 18 cm kilosu 260 gramdı erkek bebek ondan sanırım
nazooo97 irem_zengn hmm benimde bebeğim erkek böyle karşılaştırma yapınca sizinki ile arasında fark var. Bakalım sonraki haftalarda nasıl olacak. Hareketlerini hissettiniz mi?
irem_zengn nazooo97 19. Haftada hissetmeye başladım ben şuan çok net hissediyorum geceleri özellikle çok hareketli oluyor hiç uyutmuyor
Hamdiyevural mavi123_ evet ya cımbızla laf alıyoruz resmen zaten bebeği görmüyoruz resim istiyoruz onuda vermiyorlar sinir oluyorum böyle doktorlara
irem_zengn mavi123_ evet ben özele gidiyorum normalde bir kez evime yakın diye devlete şans vermek istedim ama asla beğenmedim üstten tavırlar ilgisizlik dediğiniz gibi hiçbirşey söylemiyorlar bir daha da gitmedim
Beys42 Bende 20. Haftada gittim 32 cm kilosu da 376 gram dedi. 1 hafta önden gidiyormuş. Erkek bebek benimde. Ama böbreklerinde büyüme var dedi doktor. Ne olacak bilmiyorum 😕
mavi123_ irem_zengn bende bu gebeliğimde şans vereyim kontrollerini gideyim dedim ama içler acısı. gerçekten hastaya saygı, değer asla yok.
Birbebisannesi canbebekku21 sen bu sürede meyve tüketip meyve suyu içip dursan . Bir mucizedir belki olur. Olmazsada yapcak bir şey yok zaten 😔🌸