nur_T Selamlar, ilk defa bu kadar ağır ölü balık kokusu gibi koku alıyorum vajinadan yayılan ve bugün oldu bu, neler yapabilirim doğal yöntem önerir misiniz
deryakrgz nur_T ilaç kullan canım yoksa yeniler.. Ben şuan 32+3 günlük hamileyim. 6 haftadan beri geçip yeniliyor..
ilkayksck Sirkeli su icmeni öneririm ama hamileleikte zararlı mı bilmiyorum olcaninsanmiyirum ama ilaçtan iyidir
yagmurandrmk nur_T eğer çok yüksek derecede değilse tek kullanımlık toz ilaç var onu veriyorlar ve hemen geçiyor daha çok üstünden zaman geçmeden git hemen test ver hemen çıkıyor zaten sonuçlar her gün geçene kadar antibiyotik yerine o toz ilaç daha iyidir bence ♥️ Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canım 🤲
-Yusufumm- nur_T aynı durumu dün yaşadım belirtilerim farklıydı ilk gebeliğimde de yaşadığım için tecrübeliydim ilaçsız geçmeyeceğini bildiğim için bi de ilerleyip bebeğime zarar vermesin diye hemen acile gittik bi kutu hap bi şase toz ilaç bi kutu fitil ve krem verdi doktor ve tahlilde enfeksiyonun çok yüksek olduğunu söyledi çok şükür bugün rahatladım ilaçlar fayda verdi bence hemen bi doktora gidin ben pek ilaç kullanma taraftarı değilim genel olarak ama bu durum özellikle yanma ve kaşıntı olunda mahfediyor insanı ve sirkeli su da maalesef ilerleyince işe yaramıyor
Fly3636 nur_T Dediğiniz şey idrar yolu enfeksiyonundan ziyade vajinal enfeksiyon gibi .İdrar yaparken yanma akıntı ve sık idrara çıkmıyorsanız vajinal olabilir
ikincibahar_08 Şöyle söyleyeyim ilk hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum yapıyordum enfeksiyon kanıma karıştı crp yükseldi ve kasılmalarim basladi. İdrar yolu enfeksiyonu cok tehlikeli doktora gidip antibiyotik alman lazim ve bol bol su iç başka çaresi yok