Dogproff Kirmizibalikgolde teste göre var evet ama adetten bu kadar önce pozitif göstermesi normal değil
celiiiik Kirmizibalikgolde hemşirem 10 günlik korunmasız cinsellikte belli olur dedi kanda bir hafda önce dedi bende spiral için gittim en son ilişkiyi sordu on gün olduktan sonra kan testinde gözüyor dedi bide bu elinizdeki gebelik testi erken gebelik testlerinden
oxytocin Benim bundan da silikti ama pozitifti, 4.haftada öğremmiştim çok büyük ihtimal sizin de pozitif🌸
xesra-0911 Kirmizibalikgolde bende adetime 8 gün kala öğrenmiştim aynı bu şekilde kandada pozitif çıkmıştı büyük ihtimal bebiş var kan versin artimed bendede negatif çıkmıştı güvenilir bir test değil ama bu test dogru bence 😊
Musilk-1 Kirmizibalikgolde adetten hemen sonra da kalmış olabilir kendimden biliyorum hayırlı olsun pozitif
Musilk-1 Kirmizibalikgolde yalancı pozitif değil kırmızı net kendimden biliyorum ikikere pozitif zannettim değildi kimyasal oldu ertesi gün negatif çıkıyordu sizinki pozitif
Kirmizibalikgolde Musilk-1 Yine yaptım aynı marka vula life silik çıktı bide artimed normal test yaptım o da çok silik
merve_gnhn Kirmizibalikgolde bende düşük yaptim 21 temuzda kanamam biti migde bulantim var test yaptım silik çıktı bilmiyorum varmı yokmu
can1787 Kızlar ben de gittim kanama şikayetiyle haftan küçük kese var bebek yok dedi çok endişelendim