Busraynr 30 temmuzda ilşikiye girdik yumurtlamadan 2 gün önce yani bugun 9 gün oldu 8 gün kaldı adet olmama Beta hcg değerim 0,48 çıktı yani negatif ama kasık ağrım şişkinliğim var sizce kan testi için erken miydi yoksa çıkar mı
rosee233 Busraynr merhaba çoğu şeyimiz benziyor diye yazmak istedim . Bende Mayıs ayında düşük yaptım 7 haftalıktı. Benimde bugün yumurtlamanın 8.günüydü. Yumurtlama günüm 31 Temmuz . Awox test yaptım negatif çıktı . İnşallah ikimizinde pozitife döner siz yarın test yapacak mısınız . 10.günden sonra genelde pozitife dönüyor . Ayrıca 1 ağustosta yumurtlama gördüyseniz bugün 7.gündesiniz yumurtlama günü sayılmıyor
Busraynr rosee233 yaaaa çok geçmiş olsun ben de düşük yaptım maalesef ve çok heyecanla bekliyorum beni aydınlattınız ben ilişkide sonra hesapladım hep resmen tekrar umut oldunuz inşallah güzel haberlerle haberleşelim yine Salı gününden önce test yaptırmam ya da adet günümü beklerim artık ❤️
rosee233 Busraynr Busraynr size de çok geçmiş olsun 🥹🌺umutsuz olacağınız hiçbir şey yok şuan . Daha 7.gündesiniz yani kanda çıkma ihtimali sıfır . 10.gün en erken test yapabilirsiniz . Haberleşelim inşallah . Sizin önceki hamileliğinizde kalp atışı duyuldu mu benim hiç kalp atışı oluşmadı.
Busraynr rosee233 maalesef kese büyümedi benimde kalbini 1 hafta sonra duyacaktık ama hcg düşünce düşmesini bekledik evde düşük yaptım Allah yardımcımız olsun inşallah 🥲
rosee233 Busraynr ben demin yaptım test çıkmadı ki siz benden 1 gün geriden geliyorsunuz bence pazartesi yapın
Busraynr yasemn33 yok bakmadım inanılmaz bir adet sancım var normalde 16 sı adet günüm beklesem mi adetimi yoksa baksam mı? Erken mi bilemedim hiç umudum da kalmadı siz ?