aysenuryildiz 2 Ağustos regl günümdü olmadım, hamileyim 🥹💖 BETA HCG 4 Ağustos - 63,6 6 Ağustos - 209 7 Ağustos - 335 Doktor 15 Ağustos’ta gel dedi değerlerim nasıl sizce 💗
visnelicheescake aysenuryildiz Bence artış güzel sadece 6-7 Ağustos arası yakın olduğu için az olmuş oda gayet normal iki gün olmadığı için olmuş bence iyi sağlıkla alın inşallah kaç haftalık oluyorsun sat a göre
gulceey aysenuryildiz gayet güzel bebeğim hayırlı olsun inşallah , endişe etmeden muayene gidin gününüz geldiğinde 🌼 keseyi de gördünüz mü Allah’ın izniyle o zaman tadını çıkarmaya başlayın gebeliğinizin ❤️
aysenuryildiz visnelicheescake Bilmiyorum ki tam bende 🤭 Son regl gününe göre diyorlar eğer öyleyse 4 hafta 6 günlük 🥹💖
aysenuryildiz gulceey Aminnn inşallah bir kere kimyasal gebelik yaşadım da o yüzden biraz panik halindeyim balım çok teşekkür ederim ☺️💖
visnelicheescake aysenuryildiz inşallah canım duyarsin ben de 19 randevu aldım bende duyarım o zaman inşallah
mac98 aysenuryildiz merhaba adet günlerimiz yakın bende 3 ağustosta olacaktım olmadım gebe olduğumu öğrendim, ilk doktor muayeneme ne zaman gitmeliyim sizce ultrason için
iremzeyneep visnelicheescake uygulamaya göre bende pazartesi günü 4+6 olucam doktorumda Pazartesi gel dedi umarım görmek nasip olur dualarınız bizimle olursa cook sevinirim ❤️
aysenuryildiz mac98 mac98 bence yarın git beta baktır iki gün sonra yine gel derler güzel yükselmiş mi diye 15’i gibi de kese görünür mu ona bakmaya gidersin 💗