Betul29 Kızlar 22+1 im detaylı ultrasonda suyunuz fazla dendi Kendi doktorum da aynısını söyledi Şeker takibi yapcam ve su içmeyi azaltmam söylendi 3 litre içiyordum Başka çözüm önerisi olan var mı azaltmam için
Annelikyolundabiri Betul29 aaa su fazlalığı şekerden dolayı olur. Ne alaka su içmeyi azaltmak 😵💫 ben de günde 2,5-3 litre su içiyorum.
Nak Betul29 su içmeyi bırakmak bana da saçma geldi ama karbonhidratı fazla tüketiyor musunuz bunlarda etkiliyormuş hamurişi bağımlılık yapıyor yedikçe yiyorsunuz biraz azaltabilirsiniz
Kvsr46kvsr Betul29 benimde bebek 4-5 hafta ilerde gidiyordu ve suyum fazlaydı. Şekerim normal çıkmıştı. Yinede karbonhidratı ve şekeri tüketmemiştim bir ay kadar. Normale dönmüştü. Zamanla suyu normale dönüyor birazda dikkat edin yediklerinize. Düzelir inşallah
Annelikyolundabiri Betul29 ay ilk kez böyle bir şey duydum. İstersen 5 litre iç suyun artışını sağlamaz ki. Başka bir doktordan bi görüş al bence
Less58 Annelikyolundabiri suyum az ve suyun artması icin doktorlar da bana 4 l su içmemi söyledi neye göre artmaz dediniz acaba
Annelikyolundabiri Less58 su fazlalığı olarak dedim. İdeal su miktarını sağlamak için havuç, su vs içiliyor tabi ki ama çok su içince neden problem yaratacak kadar su artsın ki