Dilek1001ae Merhaba 37 haftalık oldum bugun erkek bebeğim bugun cok fazla kendini toplayıp sertlesıyo doktor kontrolum vardı normal dedıler ama hala devam edıyo sertlesmesi bu sekılde olan varmı yanı anormal mı normal mı emın olamıyorum yaşan varmı bu şekıl
Merveasya78 Dilek1001ae normal canım oluyor dinlenince düzeliyormu. Kan su sancı gelmediği sürece sorun yok korkma inşallah
parliyokralice Dilek1001ae benim doktorum bunun sancı olduğunu toplanıp bırakmasının bi sancı olduğunu söylemişti sıklığını takip et kaç dk da bir kaç sn 3 dk birse hemen gel demişti ben hastaneye yakındım mutlaka aralığını takip edin ❤️ hayırlısı ile kolay doğumunuz olsun inşallah 🧿
Dmttthemum Dilek1001ae aynı benim de öyleydi kontrol diye geldim 5 cm açıklıkla yatırdılar doğurmaya çalışıyorum doğmuyor
Dmttthemum Dilek1001ae aynı benim de öyleydi kontrol diye geldim 5 cm açıklıkla yatırdılar doğurmaya çalışıyorum doğmuyor
Dilek1001ae Merveasya78 yanı dınlendıgım zamanda aynı ayagımı uzatsam da aynı yan yatsam da hala devam edınce bı emın olamadım da
2cocuk2kopek Merveasya78 kim diyor kan su gelmeyince sorun yok bu kasılmalarla 36. Haftamda doğurdum. 🧐 herkes sancıyı hissetmiyor . Toplanıp gevşeme kasılma sancı oluyor acile gidilip nst bağlanılması gerek
2cocuk2kopek Dilek1001ae kuzucum hemen acile git hafife alınacak bir durum değil sancılarını hissetmiyor olabilirsin. Ben hissetmiyordum 31 de bu şikayetle gittim ilaç başlandı serum takıldı ciğer geliştirici oldum. İlaçla 36. Haftaya kadar yatarak hiç iş yapmayarak durdu 36. Da kontrole gittim fazla toplanma kasılma bile yoktu ama nst bağlandığımda düzenli sancılarım çıktı . Serum takıldı tekrar nst sancılar düzelmeyince doğum gerçekleşti 4 gün oldu doğum yapalı
Dilek1001ae 2cocuk2kopek gozunuz aydın 😊 sancım yok hıssettıgım ama hareketlerı var yarına cektım randevumu yarın gıdıcem inşallah
2cocuk2kopek 5757 oldu canım çok şükür sağlıklı iyi aslında kontrole gittiğimde kasılma bile hissetmiyordum ama nstde çok düzenli ve yüksek çıktı. Artık doktor tekrar nst falan aldı yine aynı daha fazla tıtamayacağız bu şekilde eve gönderemem dedi hemen yatış verildi
2cocuk2kopek Dilek1001ae bende de sancı kasılma yoktu en son gittiğimde 🤭 iyi yapmışsın dikkat et bende kontrol diye gittim doğurdum geldim