Deleted33000 Meriveannesi galiba ya benim üşümemden alıyor yada bilmeden yediğim gaz yapıyor bazen çok sıkıp ağlıyor bazen rahat oluyor bide artık beni tanımaya ve gülmeye başladı kız daha gülmeyi becermiyor anca ağzını açıyor tospikim
Meriveannesi Deleted33000 tatlım mama vermiyosun dimi Yaaa kıyamam annesi büyüyorlar kuzucuklar 🥺Rabbim korusun evlatlarımızı kız ben çok duygusalım çok bambaşka duyguymuş tarifi YOK 🥺🤲🐣
Deleted33000 Meriveannesi maşallah canım şaka maka büyüyorlar kız benimki nerdeyse iki aylık olacak ilk dogdugundaki kıyafetler hep küçüldü bile
Deleted33000 Meriveannesi yok bacım mama vermiyorum sütüm yetiyor evet kız büyüyorlar ilk doğduğu resimlere bakıyorum da minicikmiş kız 🥰🥰🥰annelik gerçekten çok güzel bir duygu tabi senin ilk bebek ya bide ben bu duyguyu 13 sene önce ilk tattım
Meriveannesi Deleted33000 yaaa csnım beni m yaa benimkide uykuya direniyo gündüzleri geceleri iyice karıştı
Deleted33000 Meriveannesi az daha sabır canım yavaş yavaş inşallah düzene girecegiz kendimi böyle teselli ediyom 😂😂😂