Hazelcik Arkadaşlar fetal dna yaptıranlar ne kadar ücret ödedi acaba yakın zamanda yaptıranlar nerede ve ne kadara yaptırdığını yazabilir mi? Bazı devlet hastanelerinde ücreti dahilinde yapıldığını duydum bilen var mı?
Gzde_defne Hazelcik ben istanbul anadolu yakasındayım iki tane firma önerdi doktor orayla anlaşması vardı sanırım çünkü doktorlara indirim yapıyorlar.dnalab diye bir firmayı seçtik dün de kan verdim inşallah güzel sonuçlar alırım
Onu_beklerken Hazelcik 12 bin doktorun muayenehanesinde alındı kan hangi firma bilmiyorum Dr. Şenol kalyoncu Ankara.
Dilarac Gzde_defne hangi firma acaba özelden numara atar mısın evde kan alıyorlar mı sonuçlar yurt dışına mı gidiyor
Gzde_defne Dilarac özelden atmayı bilmiyorum canm ama internete dnalab.com.tr yaz orda vardır iletişimi.bu labaratuvar türkiyede çalışıyormuş 17 yıl önce cihazları yurtdışından getirmişler burda kendileri çalışıyorlarmış bilmiyorum ne kadar güvenilirdir.eve hemşire geldi çok tatlı bi kızdı kartta geçiyorlar
Cihanella Bende istanbul anadolu yakasında yaptırdım. Hisar hospitalde verdim kanı onlar genoksa yolladılar. 13 bindi 3 ay evvel. Bir de yeditepe üniversite hastanesinde yapıolar kendi bünyelerinde ordada 8 bindi o zaman, sorabilirsiniz. Hayırlı sonuclar 🦋
AdenvsAren 10 gün önce yaptırdık. İstanbul Avrupa yakasındayız. Doktorumuzun tavsiyesiyle Panaromada yaptırdım. 510$ ödedik. 3 farklı paketleri var ortalama bir paket genel her şeyi kapsıyor. Bebeğin 5 yaşına kadar oluşabilecek hastalıklarını erken teşhis edebiliyorlar. 1 haftada sonucumuz çıktı. Yurt dışında yapılıyor. Hemşire eve geliyor. Biz çok memnun kaldık.