Kendi sancım evde gelsin de öyle gideyim dedim. 40+3 oldu hala gelen giden olmayınca hastaneye gittik yatış yapıldı.
Koridor da geziyorum arkadaşım da hastanedeymiş laflıyoruz. Sohbet muhabbet derken saat 11 oldu uyuyalım artık dedik herkes odasına. Eşimle görüntülü konuştuk benim hiç birşeyim yok sende uyu bende uyuyayım yarın artık sunni sancı sürecine başlicaz dinlenelim dedik, vedalaştık kapattık..
12 oldu gece kremleri bakımlar uyudum. Adet sancısı başladı son zamanlar hep oluyor dinleniyorum geçiyordu. Sağa döndüm sola döndüm şimdi geçer şimdi uyurum saat gece biri geçti. Lavaboya gittim çamaşırımda hafif pembelik, klozetten kalkınca arkamda kan gördüm. Eşimi aradım düğmeye bastım. Biz Nst ye gittik eşim geldi. Ebe bu gece doğum olacak siz koridor da biraz yürüyün ve uyuyup dinlenin dedi. Odamda tabi sancılar bitmedi eşim masaj yaptı belime iki saat geçti. Aralarda uyumaya çalışıyorum. Patt su balonu gibi patladı kese. “ Aboo diyorum yorganı al su su geldi” 😁(başak burcuyum) ikimizde bunu ilk defa yaşadık şok olduk. Hemen sedyeyle doğumhaneye gidicez. Bekleyin diyorum sancım geçsin öyle kordidordan geçelim kimseyi rahatsız etmiyim. 😂
3 - 3 buçuk gibi doğumhanedeyiz. Eşim ben Ebe 😂😂 her pozisyona geçtim sancılardan en son yatakta kuyruğunu kovalayan köpek gibi dönüyordum. Bir fırlıyorum o uçtan bu uca. Kadın eşinize yetişemiyorum dedi 😂 Ama Allah razı olsun çok iyi kadındı. Ayağımı omzuna almış sakinleştirmeye çalışıyordu beni. Ben doktoru çağırıyorum dedi son evrede. Doktor geldi bir buçuk saat sürdü doğumhaneye girmem ve doğurmam 😂😂😂 Allahım sen koru bebek 4200 zaten ben 158 boyunca çıtı pıtı bir kadınım. Almanlar herkes iri ama en iri bebek benim. Doktorla ebe diyor ki “siz hep doğurun” 🤣🤣 bi kaç gün geçti hastaneden çıkıcaz. Son kontrole geliyorlar iyi miyim diye. Doktor baktı yataklar jilet gibi heryer düzenli. İyisin belli dedi 😁 Bizim kültürden haberleri yok tabi. Çıkışta bile koridor da kahve içen hemşireler görevliler “ en kısa zamanda sizi yine bekliyoruz” dediler. Doğumun çok hızlı olduğunu herkes duymuş 🙊😂😂😂