Havin49_ bluemom24 bence tek işim koyun ben iki işim koydum ikinci ismi kimse kullanmıyor ve gerçekten tek işim daha güzel
bluemom24 Havin49_ muhammed adağımız var koymamız gerekiyor onu hep kullanmayız diye yanına işin arıyoruz eşimde iki isimli çok severim ben iki isim daha klas gelir 😂
melisanurerbas pembeayakkabilikiz bende şuan hamileyim 13 haftalık doktor %90 kız dedi Mihra Erva koymayı planlıyorum 🥰🥰
Selim_Alparslan hepoyleolurzaten__ Maşallah canım yedek oyuncuları kurmuşsun 😅 Bizimde ; Selim 🎊 Alparslan 🎊 🎈
Leilani Deniz_yazar ben Demir ismini çok severim Demir isminde birini düşününce karizmatik kararlı güçlü biri canlanıyor gözümde çok havalı bir isim 😍
Leilani Esraerdgn95 benim erkek kardeşim var 17 yaşında bebekliği ve çocukluğu çok sakin çok uyumluydu şimdi de öyle ama tabii biraz ergenlik girdi araya :D komik biridir ve çok cana yakındır
hepoyleolurzaten__ _mom01 evet şaşırdık valla ama tek olmasina sevindim açıkçası bu sefer benidme gözüm korkmustu 😄
babymom2026 hepoyleolurzaten__ daha 5+2 haftalığım kız olursa Elizan erkek olursa eşim Çınar istiyor ama ben Metehan istiyorum bakalim ne olacak ☺️
babymom2026 hepoyleolurzaten__ kızda bu isime çok taktım seviyordum baya uzun zamandır ☺️ sanmıyorum degisecegini erkekte eşimle iddia etmiycem yoksa kızda da inat eder 😂