hepoyleolurzaten__ liyamm55 ahahha sabah sabah hic gülecegim yoktu bencede 🤣 vermeli mesaj falan mi atsam
NiLayY3506 hepoyleolurzaten__ Maşallah ben şuan 2. Çocuğum olmasına rağmen doğumu yaklaştıkça korkmaya başladım 😅🫣 siz 6 çocuk kendinizi nasıl hazırladınız bizede anlatın fikir olsun lütfen
hepoyleolurzaten__ NiLayY3506 6nci supriz oldu korunuyoruduk 😄 mecbur hazırlamak zorunda kaldim sonuncular ikiz zaten
kimchikimdi hepoyleolurzaten__ Hep Atlas diye düşündük baktık dalga geçtiler 🥹 Bizde Eymen Alaz koymaya karar verdik🎀
hepoyleolurzaten__ kimchikimdi adıyla yaşasın bence birilerinin dalga geçmesine bakmayın bende de oğlumun adıyla dalga gectiler aras kargo bilmem ne koydum yinede
kimchikimdi hepoyleolurzaten__ Böyle dedikleri için bize de garip geldi sonra dedik bu olsun 😂 Adlarıyla yaşasınlar 🙏🏻
hepoyleolurzaten__ aslaninannesi7 aslan isminde bebeklerin karakteri nasıl oluyor bende aslan bey düşünüyorum erkek olursa
hepoyleolurzaten__ edabolukbasi3- 🤣 Ahahah onu gördükçe kendimi görüyorum zaten yakinda der hamileyim diye