tu_na237 hepoyleolurzaten__ benimde kızımın adı TUANA oğlumun Adı TUNA maşallah size de şimdi 34 haftalık hamileyim rabbim kısmet ederse aralarında 12 yaş olacak nasıl dengeyi kurucam diye düşünüp duruyorum size helal olsun🥰
H1tuce Kzıımn adı hiranur. 21haftalkk hamileyim oğlumun adı Rüzgar olucak inşallah. Allahım herkese sağlikla kucagına almayı nasip etsin
aydilss hepoyleolurzaten__ Hay maşallah.. benim daha ilk bebeğim olacak isminide Altay koyacağız nasipse ☺️
merymeryemce İlk bebeğim adı Mehmet Asaf olacak inşallah Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🥰
Elifsemra hepoyleolurzaten__ benimkilerde Elif Semra Erkek olursa Orhan mert kız olursa Medine Eslem olcak inşallah😊
Tazeanne0606 hepoyleolurzaten__ Defne Mina 🌸🧚🏻♀️ Asya Lina 🌸🧚🏻♀️ Gökçe Umay 🌸🧚🏻♀️ Gökçe Umay’a 38+6 haftalık hamileyim. Sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz 🤲🏼
bluemom24 Ben de 3 aylık hamileyim sizce Muhammed Kerem mi , Muhammed Ahlas mı ya da öneriniz var mı Muhammedin yanına
Havin49_ bluemom24 bence tek işim koyun ben iki işim koydum ikinci ismi kimse kullanmıyor ve gerçekten tek işim daha güzel
celiiiik Oğlumun adı yusuf efe eşim koydu kızımın adıda hafsa onuda ben koydum hafsa hazreti ömerin kızının ismi eşimin ismi ömer olunca bende ömerin kızı hafsa olsun istedim ismimde züleyha oğlumda yusuf olunca züleyhanın yusufu 😅❤️ ömerin kızı hafsa