Dln25-25 benim geçmişte üç dügüm var ilki 1.5 aylıkken düştü ikincisi kimyasal gebelikti kimyasal gebelikten sonra hiç hamile kalamadım iki sene boyunca aşılama oldum aşılama da dört haftalıkken düştü aşılamaın üstünden altı ay geçti hiçbir şekilde hamile kalamıyordum ve eşimle doğal yoldan hamile kalamadığımı ve bunu artık kafamızdan çıkarmamız gerektiğini tüp bebek yapacağımızı konuşmuştuk o yüzden tamamen bu durumu kafamızdan çıkardık ve sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim yalnız bu düşüklerimin sebebi araştırıldı genetik testler yapıldı kan pıhtılaşması falan var onların hepsinin önlemi alınmıştı ama yine de düşük oluyordu sebebini kimse bilmiyordu ne zaman ki bu doktorla tanışana kadar bu direk her şeye baktı ciddi bir şeyin yok sen doğal yolla hamile kalabilirsin ama neden geç kalıyorsun daha önce neden üç düşük yaptın buna kimse bakmadı mı tamam genetik test yapılmış genetik testinde kamplaşması var sen diyorsun ki bunun önlem alındı ona rağmen düştü akraba evliliği mi dedi hayır dedim kan uyuşmazlığı mı var dedi hayır dedim rahim filmi çekildi rahim filminde bütün tüpler açıktı sıkıntı yoktu doktor hatta ultrason fotoğrafına bir sorun sıkıntı gözükmüyor yazmış dedi ki yani bunu yazan doktor sana bunu nasıl yazmış tamam rahimde herhangi bir sorun yok tüplerin açık ama senin rahmin T şeklinde kızım senin geç hamile kalmandaki sebep senin düşüklerin olmasındaki sebebin hepsi bu başka bir sebebi yok eğer sen benim yanıma hamile kalmadan önce gelseydin ben önce seni ameliyat eder sonra hamile bırakırdım nasip bu şekildeymiş yapacak bir şey yok eğer buna rağmen bu sağlıklı ilerleyişe rağmen düşük yaparsan direk seni ameliyata almam gerekecek rahmin düzeltmem için dedi.
Benim de son zamanlarda leke tarzında kanamalar oluyordu bazen bu kanama çoğalıyordu acile gidiyorduk hiçbir sorun sıkıntı yok deyip geri gönderiyorlar da bugün de aynı şekilde aynısını yaşadım yapabileceğimiz bir şey yok zaten doktor gerekli bütün ilaçları vermiş düzenli kullan düşeceği varsa her şekilde düşer biz buna engel olamayız dedi.