09Tugba_0909 E bebeğin kendi markası olan yumuşatıcı ve granül toz deterjan kullanlar oldu mu nasıl memnun kaldınız mı ben e bebeğin ürünlerini sipariş verdim de ilk kez kullanıcam
Selim_Alparslan 09Tugba_0909 Yumuşatıcı kullanmıyoruz sağlıklı değil bebek için zaten kıyafetleri bebek deterjanıyla da yumuşacık oluyor bence gerek yok
Yenibirannee 09Tugba_0909 ben bingo baby bebeklere özel olandan kullandım hep aşırı hafif kokusu var alerjik durum yaşamadık. ebebekten kullanmadım ama toz sabun granül kullandım memnun kalmadım leke falan hiç çıkartmıyor 🌸
Silaaaamom2025 09Tugba_0909 toz leke çıkarıcı aldım ama onu daha sonra kullanıcam leke olursa kıyafetleri yumuşatıcı dalin aldım herkes kullanmayın demiş 🤔
Rabiul 09Tugba_0909 çok kokusu yoksa gerekte yok bence zaten kıyafetleri yumuşak sert olmuyor kumaşlarında bozulma da yapmıyor deterjanların ona göre içeriği ayarlanmıştır
09Tugba_0909 Rabiul evet öylede yinede insan almak istiyor bakıcam bu seferlik kullanıcam memnun kalmazsam almam zaten birdaha
adatuna Bence bebeklere yumuşatıcı kullanmayın biz kendimize bile kimyasal diye kullanmıyoruz yazık onlara
Selim_Alparslan 09Tugba_0909 Granül asla tavsiye etmem kiyafetler de tortu bırakıyor ilk bebeğimde kullanmıştım ve makinemi de bozuyordu az kalsın
adatuna 09Tugba_0909 granülde tavsiye edilmiyor aşırı alerjen tozlar bebişe gidiyor hep😂 sıvı siveno ve incia alabilirsiniz en sağlıklısı
09Tugba_0909 Selim_Alparslan ben ilk kızımda kullanmıştım granül hiç bir sorun yaşamadım yumuşatıcıda kullanmıştım tabi o kadar yoğun kullanmıyorum
09Tugba_0909 Yenibirannee benim aldığım yumuşatıcı da hafif kokuyor diye hep yorum yapmışlar o yüzden aldım hatta bakıcam memnun kalmazsam almam birdaha zaten
Ehjfjsjs 09Tugba_0909 ebebegin sıvı deterjanıni aldım çok memnunum oğlumda da toz almıştım sevmemiştim sıvısı daha iyi bana gore
09Tugba_0909 Ehjfjsjs granül çok tavsiye ediliyor diye bir paket aldım 1 kilo olanlardan memnun kalmazsam değiştiririm zaten birdaha almam