Deleted33000 GirlandBoy_Mom sen şimdi yalnız da değilsin yemeğin önüne hazır geliyordur evine gittiğinde zorlanirsin iyice
GirlandBoy_Mom Deleted33000 burda daha zor canım aslında Eve gidince kolay olur işim eşim yardım eder
Melissayda @GirlandBoy_Mom evet kuzum tam iki yaş sendromu da başladı kii yani Allah yardımcımız olsun
Talentedmom GirlandBoy_Mom benim bebeğim de gazlanıyor hem emzirmeden ya da mama dan sonra çıkarıyoruz
GirlandBoy_Mom Meriveannesi istanbula gidince canım 27 sinde gidicem 28 inde de sağlıkocağında izlenimimiz var
Deleted33000 pembeprenses_ bir hafta yada 10 günden beri yarım çay kaşığı verdim canım eskiden gaz damlası yerine zeytinyağı veriyorlarmış
TAkilicci GirlandBoy_Mom merhaba ne zamandır gazlı konudan bağımsız ilk günden beri mi sonradan mı başladı
2kizannesi30 GirlandBoy_Mom 5 dakika emzir geri çektiğinde kucağına al gazını çıkar bak göğüssun doluysa tekrardan ver Bossa diğerine geçiş yapp mutlaka göğüslerini boşalt mastit çok kötü ben öyle yapmıştım
GirlandBoy_Mom 2kizannesi30 Evet canım çok haklısın çok teşekkür ederim mastit olmuyor şükür boşaltıyor komple ama emme süresi biraz uzun oluyor o kadar etsin yeterki
nisaakb Meltemanneolsun @GirlandBoy_Mom 20 günlüğüz bizde de aynısı oluyor yarın kimyon çayını kesin denicem şu nurse dedikleri damlayı bebeğe mi veriyoruz onu da alayım olmadı
GirlandBoy_Mom nisaakb ben lacosel gg diye bi gaz damlası kullanıyorum memnunum özel bi damla bu da doktorum şiddetle tavsiye etmişti o zaman
Tutaste_ Balbebek012 kesinlikle. Sarhoş ediyor Bi ara bu popülerdi bas bas bağırdı aşçılar asla çok kullanmayın diye bide Bi bebeğe hergün dayatılması çok kötü olur
Tutaste_ Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom merhaba ben mommys bills gece adamları kullandım çok iyi geldi maflor un turuncu paketiyle. Anlatamam sıze çok rahatlattı Doktorumuz yazmıştı
GirlandBoy_Mom Tutaste_ benim gaz damlası gayet iyi ama bazen damla bile işe yaramazmış ya benimki de öyle
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun gazlı bebek Zor canım allah yardımcımız olsun ama geçecek inşallah bu günlerde
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom zor tabi. Bu saat oldu uyku yok insan çildirmanin eşiğine geliyor gerçekten. Yine de Allah’ım yokluğunu göstermesin elbet geçer bir gün🙏🏼
2kizannesi30 GirlandBoy_Mom benim kız 5 dakikada çekerdi 😂 atak döneminde bide meemede durmak isteyince dinlene dinlene çekerdi 🥲bol bol sarıl op kokla büyüyünce opturmuyorlar