Esraa00 GirlandBoy_Mom bende buralara giremiyorum hiç durmuyor çünkü Biraz kendine gelsin düzelir diyorlar ama umudum kalmadı 😅neyse sağlıklı olsunlarda arada gireriz yoklarız ♥️🫶🏻
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom vakit buldukça inşallah 🥰kabızlık daha zor Kuzum ya Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
GirlandBoy_Mom biranne_birbebek bende öyle yapıyorum canım genelde bazen zor çıkarıyor işte geçecek inşallah çok sağol🌸
GirlandBoy_Mom staRmama inşallah bizimde o zamana kadar azalır canım Pek vaktim olmuyor benim kız çok şımardı bebek geldiğinden beri sürekli beni istiyor napıcam bilmiyorum baş edemiyor o derece geçecek zamanla inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi inşallah ya biraz büyüseler iyi olurdu😅 Hepimiz aynı dertten muzdaripiz desene 🥺
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom valla ya bide Bizim sarılıkta vardı 🥺 hayırlısıyla büyüsünler inşallah 🤲🏻
kurkmantosuzmadonna GirlandBoy_Mom inşallah çabucak geçer bu dönem. Çok zor ama geçecek biraz sabredin. Bir de günlük duş aldırıp masaj yapabilirsin karnına.
Tutaste_ Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom merhaba ben mommys bills gece adamları kullandım çok iyi geldi maflor un turuncu paketiyle. Anlatamam sıze çok rahatlattı Doktorumuz yazmıştı
GirlandBoy_Mom Baklavaseverim çok geçmiş olsun canım işte bakıcam doktora gittiğimde belirticem mutlaka çok sağol🌸