Civciv54 Tysem29 benimde 12 si ama test yapmadım bekliyorum o gün olmazsam zaten ertesi gün kan vermeye gideceğim ama hiçbir belirti de yaşamıyorum çok hafif bel ağrısı ya da karnımda ağırlık var gibi bir his geliyor ama psikolojik sanki. Bu ay tedavi ile denedik başta bir umutluydum ama şimdi neden bilmiyorum umudum da kalmadı sanki yok gibi bu ayda
Miniminibirler Tysem29 salı gunu reglim gelmezse tekrarlayacağım. Ama burda genel olarak herkesin 3-4 gun öncesinde silik de olsa göstermiş test. Muhtemelen olsaydı bugun cıkardı. Ruh gibiyim yine bugun baya canım sıkıldı. Aylardırhüsran. test yaptığım gunler o negatifi görünce çok canım sıkılıyor🤷🏼♀️
tracy Bat 10 , 8 inde test yaptım negatif. Ama testin üzerinde adet tarihinden itibaren diyormuş . Bir umut reglin gecikmesini bekliyorum
Tysem29 @Miniminibirler aynı durumdayız canım 9 aydır gebe kalamıyorum bende demek ki zamanı var diyorum ama İnsan üzülüyor gerçekten
Miniminibirler Tysem29 hsg çektirdiniz mi? Eşinizin değerlerine bakıldı mı? Yoksa bir yılınızın dolmasını mı bekliyorsunuz
Tysem29 @Miniminibirler canım ben 2 kere gebelik yaşadım biri düşük biri dış gebelik oldu. İgne ile sonlandı 6 ay korundum. Hsg çektirdim 9 aydır deniyoruz olmuyor
Miniminibirler Tysem29 ya bu olmama olayını artık anlamıyorum. Hersey yok iyiyse neden tutmuyor bu bebişler aylardır🥲
Tysem29 @Miniminibirler bende anlamıyorum canım diğer ikisi 3. Ayda tutmuştu bu sefer baya gecikti :( bence kafamıza cok takıyoruz ondan olmuyor
Civciv54 Tysem29 hayır yumurta takibi yapıldı klomen kullandım sadece inş tutar yoksa tüp bebeğe gideceğim mecbur
Miniminibirler Ben elendim. Regl oldum öyle leke filan değil normal regl gününden 2 gün önce oldu. Umarım sizin okumlu olur bu ay 🙏
Tysem29 @"Miniminibirler alıştım artık da beni en cok üzen testlerin yalancı pozitif vermesi insan boşuna umutlanıyor