hayaller-guzel Kızlaaar belirtiler devammı pazartesimi kan tahlili vermeyi düşünüyorsunuz çarşambamı :) hadi buluşalım burada
arsesraa hayaller-guzel benim bel ve sırt ağrım dün çok şiddetliydi ama bugün azaldı canım valla ben çarşamba kan verecek gibiyim
hayaller-guzel Sevval_66 evet zaman durdu sankii hadi kan verdik pozitif oldu 1 haftada beklicez keseyi görmek için :) inşallah vardırda sabırla bekleriz
Sevval_66 Sans_seninle yok gibi bilmiyorum hiç. Adet olcak gibi kasık ağrım oluyor bazen ama o da adet yaklaştığı için 🥹
Sans_seninle Sevval_66 benim adet 15nde benim çatlarken de solum ağrıdı şuan da ara ara sol kasığım ağrıyor
arsesraa Sevval_66 canım benim de kasıklarım ağrıyor adet olacağım mı acaba diye düşünüyorum sonra üzülüyorum
Sevval_66 Sans_seninle ya benim de sol kasığıma sancı giriyo bazen ama bugün de sağımda sızı hissediyorum 😂 belirti diyemiyorum o yüzden
Sevval_66 hayaller-guzel ben progestan fitil kullanıyorum o akıyor o yüzden normal akıntı var mı yok mu anlayamadım. Göğüsler bugün biraz hassas ama adete yakın hep olan bü hassaslık
Sans_seninle Sevval_66 hahaha bende de oluyor o arada da diğeri yapıyor bence vücudu çok dinliyoruz boşver zamanını bekleyelim bende Klomen ve çatlatma iğnesi kulllandım ama ben yumurta takibi yaptırdım
Sevval_66 arsesraa ben de hiç hamile gibi hissedemiyorum belirtim yok gibi🥹 çarşamba ben de kan vericem evde de idrar yaparım
Sevval_66 arsesraa ben de bugün yapacaktım elime aldım lavaboya girdim ama yapmadım zaten moralim bozuk olan ümidimi de kaybetmeyim 🥹