Ozlm_24 Aysima51 bugun 22. Günümdeyim sat 18 di 2 tane test yapamadm 2 gün diger günler yaptm saat 3 de her gün düzenli şekilde uyguladm en koyu onlar var en alttaki de bugun olan dün test yapamadm malesef
Smyesmn Alttan ikinci ve üçüncü olan yumurtlama günleriniz sanırım bu günlerde değerlendirmiş olmanız gerekiyor en alttaki de çatladığını gösteriyor
Smyesmn Ama tam belirgin olmamış sizinde bende bugün paylaşmıştım forumda benimkilerde çok belirgin değil
Ozlm_24 Smyesmn evet minnak kurabiyeler sayfasına sordum bunu olmamış tam koyu degil demişti devam edin dedi
Cankus2 Ozlm_24 Bence ovulasyonda saat olarakta çok değişkenlik gösteriyor Ben öğlen yapmıştım koyu değildi, akşam yaptım negatif çizgisinden daha koyu çıktı
Ozlm_24 Cankus2 bilmiyorum ilk deneyimim ve bu şekilde bir tane yaptım düzenli olarak saat 3 de ama zaten bu ay degerlendiremedm düzenli tabi Allahtan ümit kesilmez nasip ya
Aysima51 Bu listed eyumurtlama yok geç yumurtlama olabilir bence devam edin benim geç oldu kacırmayın pilik olduğunda anında ikiside hızlı koyu oluyor