maviportakal_ Kızlar ben 30. Haftamdayım ve şekerim olduğunu öğrendim 75gr yüklemede Açlık 82 1.saat 187 2.saat 148 çıktı pazartesi doktora göstereceğim ama ne yapmalıyım sizler naptınız süreciniz nasıl ilerliyor
Yel123- maviportakal_ bende 30. Haftada şeker yüklemesi yaptım 1. Saat 204 çıktı doktorum 1 hafta ölç dedi yemekten önce ve 1 saat sonra karbonhidrat şeker vs tüketme dikkat et dedi
Yel123- maviportakal_ sende dikkat et doktora gidene kadar canım hamurişi makarna pilav tatlı şeyler yeme patateste çok çıkarıyor bunları yememen lazım
maviportakal_ oglussannesiiii aslında daha erken yaptıracaktım 26.haftamda özelde doktor geç kalmışız dedi açlık tokluk baktı ben de şehir hastanesine gittim o da 30 a kadar yapıyoruz dedi aslında tesadüfen yaptırdım öğrendim gibi bir şey oldu
oglussannesiiii maviportakal_ anladım canım benimde açlık kan şekerim düşük çıkıyor acıkırsam felan elim ayağım birbirine giriyor
maviportakal_ oglussannesiiii ben de hızlı kilo alımı vardı bir de yemek yediğimde doyuyordum 5 dk sonra tekrar açlık hissediyordum şüphelerim vardı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 💕