Lale06 23 haftalık gebeyim gün içerisinde sabah ve gece yatarken hareketlidir. Ama dünden beri hareket hissetmiyorum kahve içmeme tatlı bişeyler yememe rağmen normal mi ne zaman panik olmalıyım
Zge12 Lale06 bu haftalarda hareketlerinin düzenli olmaması çok normal 1 gün hissedip 2 gün hissetmeyebilirsin kuzum çoğunlukla uyuyorlar bu haftalarda ama yinede için rahat olsun istiyorsan bi doktora git kuzum
DuruDefne_mommy Lale06 hareketleri rutin dışındaysa bi kontrol ettirin bence 23.haftadayim her gün bir rutinimiz var
Ciceklerrrr Lale06 vişne suyu çikolata kahve ben bunları duymuştum meyveli kefir içtiğimde haaraket ediyo birde youtubede müzik oluyo bebeği haraketlendiren
Nursemom90 Hiç mi hissetmedin az mı hissettin? Hiç hissetmediysen bi baktır bence. Onun dışında tatlı yiyip sola ve sırt üstü yatmayı öneriyor benim doktorum
Lale06 Zge12 bu dediğiniz 19 20 haftalarda oluyordu ama dışardan bile inanılmaz belli oluyor ve artık rutinimiz olmuştu neden böyle oldu anlamadım
Sun23 Lale06 panik olma ama bence doktoruna bu durumu bildir belki çok normal bir dırumdur için rahatlar en azından doktorlar genelde bu tarz şeyler olduğunda mutlaka haber verin diyor
Zge12 Lale06 canım günlerinin çocuğunu uykuda geçiriyorlar 25 28 haftalar arası düzene girmeye başlıyor ikinci gebeliğim aynısını yaşadım için rahat edecekse bi doktora git
Pandapella Lale06 çikolata yiyip biraz yürüyüş yapın merdiven inip cikadabilirsiniz sola doğru yatın ve mutlaka tok olun o zaman hareketleniyorlar her bebiş aynı olmuyor arkasını dönmüş olabilir o yüzden hissetmiyor olabilirsiniz