Zeyneppppppp Selam kızlar deteyli ultrasyon yaptırdınız mi bende yaptırmak istiyorum ama eşim gereksiz olduğunu ve çocuğa zarar verdiğini düşünüyor siz ne düşünüyorsunuz bana bu konudaki fikirlerinizi soyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum
Duygucesur Zeyneppppppp Eşiniz mi çok biliyor doktor mu eşinize bunu sorun ayrıca nesi zarar veriyor usg de bakıyor tüm organlara olabilesi bir şey varsa onu söylüyor. O zaman sizi 9 ay doktora göndermesin usg bakıyorlar zararlı diye lütfen doktorunuzu dinleyin ve gönderdiği zaman gidin
HavvaM0806_ Zeyneppppppp niye zararlı olsun ki sonuçta oda ultrasyonla bakılıyor bebeğin bütün iç organlarına uzuvlarina bakılıyor bence önemli bir ultrasyon bende 23 24 haftada yaptırmayı düşünüyorum şuan 18+3 haftaligim daha
minikari Zeyneppppppp haftaya detaylı randevumuz var doktoruma ve bana göre bence gerekli detay detay inceleyip bebk hakkında fiziki gelişim olsun organları olsun daha bilmediğim çok şey hakkında bilgi verilecek bakılacak yaptırılmalı diye düşünüyorum
prenses34_ Zeyneppppppp aynı bnm eşim oda gereksiz görüyor 😌 bugün kontrolüm vardı doktorum önce fetal DNA önerdi dedim onun yerine detaylı yapsak olmazmı dedi ikisi aynı şey değil imkanın varsa yaptır dedi bende şey dedim eşim detaylı ultrasonu bile gerek görmüyor kaldıki DNA testi mi yaptırmak isticek dedim 😅 doktorum da sakın öyle düşünmesin ben detaylıyı da gerekli buluyorum dedi ve bana bi kağıt verdi dedi bu haftalar arasında yaptır yaptıracam bende
Zeyneppppppp Duygucesur Bende sizin gibi düşünüyorum en azindan bir sknti olsa bile doktorum ona gore önlemini alır ama kendi annesinin ve çevresinden duyduklarına malesef daha cok inanıyor
Duygucesur Zeyneppppppp Annesi başı ağrısa doktora gider ama. Eskiden dr mu vardıyı savunur sinir oluyorum cahil insana. Doktorun bunun gerekli olduğunu eşine de anlatsın. Sorumluluk onda değil sizde siz kesin ve net olun. Bir çocuk gelecek dünyaya tabi ki her şey Allahtan ama önlemini almak bizim elimizde
prenses34_ Zeyneppppppp amin cnm 😊 erkekler biz kadınlara göre dar görüşte ler biz kadınlar kadar ince düşünemiyorlar ben bi de özele de gitmiyorum iki doğumumda devlette oldu bu 3.cü Rabbim sağlık versin ama gerekli şeyler yaptırmalı bence
Zeyneppppppp Blumom Rabbım hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu sene kiz senesi galiba hamile kimi görsem çoğu kız,🥰
Zeyneppppppp prenses34_ benim esimde parasından dolayı istemiyor cok pahali ve gereksiz olduğunu söylüyor ama doktorumdq mutlaka istiyorum dedi ne derse desin mutlaka yaptircam Bende en azindan doktorlar ona gore önlemini alır bir sknti olsada Rabbım hepsine saglik sihat versin inşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanı nasip etsin rabbim🥰
prenses34_ Zeyneppppppp aynen bnm eşimde öyle oraya vereceğin parayla çocuğa bişeyler alırız diyor 😂 dedim yine alırız bugün dicem doktorum kesinlikle yaptırmam gerektiğini söyledi diye 😂 ki gerçekten de öyle ztn bn doktor önermese de düşünüyordum yaptırmayı diyordum kendimce doktor istemese bile istedi derim yaptırırım en azında yalancı çıkmıcam 😅 amin cnm sende sağlıkcakla al kucağına inşallah 🥰
Smyye1B Zeyneppppppp Detaylı ultrasonda ilk bebeğimin çarpık ayak sendromlu olduğunu öğrendik doğumdan sonra tedavi için gerekli tüm araştırmayı yapma fırsatım olmuştu ki doğduğunda ogrenseydim sudan çıkmış balık olurdum. 2.ci bebeğimde de yine detaylı ultrasonda tek umblikal arter sorunu olduğunu öğrendim gebelik takibim ona göre yapılıyor. İmkan varsa detaylı ultrason büyük avantaj. İlk gebeliğimde eşimde gereksiz görüyordu gönülsüz bir şekilde yaptirmama müsade etti ikincisinde ise para önemli değil içinin rahat edeceği bı doktora gidelim dedi.
Zeyneppppppp Smyye1B bunu mutlaka eşime okutucam cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden ne kadar önemli olduğunu sizin sayenizde bir kere daha anladım sizede cok geçmiş olsun Rabbım saglik sihat versin inşallah
Zeyneppppppp prenses34_ Amin inşallah canim. Benim doktorumda dedi ama bu erkekleri ikna etmek bazen gerçekten zor olabiliyor Rabbım yardımcımız olsun 🥰
Smyye1B Zeyneppppppp Çok teşekkür ederim umarım Detaylı ultrasonunuz sağlıklı sorunsuz bir şekilde geçer 🥰