sahada Arkadaşlar hem normal hemde tüp bebekle kayıplarım var. Doktorum histereskopi düşünüyordu. Şu son düşükten sonra karar verildi yapılacak rahime çizik atılacak. Benim gibi düşük yapan. Sonrasında rahime çizik atılıp hamile olan arkadaşlar varmı acaba. İşe yarıyormu
sahada sahada hiç bir doktor gerek görmedi bu güne kadar. Ama neden düşük yaptığımı bulamadılar. Genetik kromozom dahi herşey incelendi. Embriyolar 5. Gün. Biopsi incelemeleri temiz çıktı. Genetik taşıcıyı periyodik çizelge testleri dahi yapıldı temiz çıktı. Tek sorun o gibi diyor doktor. Rahime çizik atıp güzel sonuç alan arkadaşlar bakabilirmisniz
Fuunndaaa sahada şöyle aslında histeroskopi de çizik atma rahim hücreleri kendisini yenilesin diye yapılıyor, ben acıbadem de tedavi gördüm iki transfer öncesi de histeroskopiyle rahme çizi atıldı, iki transferimde de pozitifi gördüm çok şükür,
sahada Fuunndaaa sağlıkla ilerledimi hamilelikleriniz. Ben normal gebe kalıyorum ilerlemedi. Tüp bebekle kaldım ilerlemedi. Tek sorun o sanırım dedi doktor. Rahime dokunulması biraz terettüt etti beni. İşe yarıyor Ozaman. İçim rahatladı
sahada Fuunndaaa peki çizik atıldıktan kaç zaman sonra transfer oldun. Bende Şişli memorialde tedavi görüyorum
Fuunndaaa sahada benim e sahada çizik atıldıktan sonra ben hormon iğnesi ile geçici menopoza girdim iki ay ondan sonra transfer yapıldı benim kronik endometriozis rahatsızlığım var hastalık baskılanmın diye histeroskopi sonrası iki ay bekledik
Sema_4426 Benim de iki düşüğüm oldu. Gebe kalabiliyordum fakat sebebini bulamadığımız şekilde devam etmedi. Histereskopi ameliyatı olduktan sonra yine kaldım şimdi 38. Haftadayiz çok şükür birde gebeliğim boyunca kan sulandırıcı igne kullandim o kadar. Ufak bir operasyon ayrıca benim acı eşiğim çok düşüktür operasyon sonrasi sadece regl sancısı gibi hafif bir sancı oldu o kadar. Hiç tereddüt etmeyin 🤗
sahada Sema_4426 yaaa ne mutlu sana. Sağlıkla doğurup büyütürsün inşallah. Normal yolla mı gebe kaldın 🥹
sahada Fuunndaaa yaaa şükür çok sevindim senin adına. . Demekki işe yarıyor Ozaman. İçim rahatladı şimdi.
auroraa92 sahada rahim filmi çekildiniz mi? Bende gebe kalıyorum ama 2 düşük yaptım. Tüp bebekle devam etme kararı aldık ama yine düşük yapmaktan korkuyorum
sahada auroraa92 4 kez çektirdim rahim filmi. Gözle görünür bir sebep bulamıyorlar. Normal 3 düşüğüm var. 2 de tüp bebekle düşüğüm var. Pgt tüp bebek yaptırdım. Genetik taramalı. Bize de bakıldı. Genetik taşıyıcılık varmı diye. Ne embriyo da ne de bizde bir tane hastalık çıkmadı. Şuan doktorumun dediği son çare rahim çizdirmek. Bence tüp bebeğe başlamadan önce iyi bir hastane bul. Genetik taşıyıcı periyodik çizelge testi var onu yaptır. O temiz çıkarsa zaten tüp bebeğe bence gerek yok. O bozuk çıkarsa. Ozaman düşün tüp bebeği. İstanbulda yaşıyorsan memorial hastanesi genetik bölümüne gidebilirsin. O test devlette yok. Yurt dışına gönderiliyor kanlar. Kromozom incelemesi de yaptırdım. Genetik periyodik çizelge ye ben 1200 Euro verdim. Hem karı kocadan kan alınarak yapılan araştırma. Benim tek pişmanlığım şuan. İlk önce neden düşük yaptığımı buldurmam gerekirdi. Bana bi doktorum demişti. Sen gebe kalıyorsun. Neden düştüğünü bulmamız lazım diye. O hiç tüp bebek önermedi bana. Ben acele ettim. O doktorumu bıraktım. Eğer tüp bebeklik bir problemin varsa. Git yaptır.
sahada auroraa92 evet zayıf rahim kalınlığı. Estrofem kullandım. Normal boyuttayken hamile kaldım. Ama yine düştü