020525 tahamommy su azligim var malesef sınırda belki sınırın altında o yüzden hiç kalmadan yatıyorum. Dediğin gibi sabah sırt üstü yattım biraz içerde döndü dalgalanma oldu sonra durdu. Ara ara karnimda dalgalanıyor ama tekme sert bişey yok
tahamommy 020525 benimde genelde yer değiştiriyor canım tekmesi çok nadir, randevuna kadar bekle bişey yoktur merak etme hareket olduğu sürecee sıkıntı yok
020525 Nur124 bende hiç kullanmadım o konu hakkında bilgim yok canım doktor kramp giriyor mu dedi yok dedim gerek yok ozaman dedi yazmadi
tahamommy 020525 rica ederim canım benimki de aynen öyle 😅 sen git muayene ol o zaman diyorum zaten unutkanlık had safhada 😅
020525 tahamommy normal mi doğum sezeryan mi olacak canım senin benim ikinci hamileliğim ilk doğum 33 haftalık yaptım. Buda sezeryan olucak. 9 Eylül gibi senin belli mi
tahamommy 020525 canım benim şuan hala belirsiz 😪 plasentam hala aşağıda 36. Haftaya kadar bakıcaz dedi doktor eğer çıkmazsa bende 37. Haftamda sezeryan hemen hemen seninle aynı tarihlerde ama eğer çıkarsa normal doğum istiyorum ben inşallah 🤲🏻 sağlıkla kucağımıza alalım da süreç hep süprizlerle dolu 🥹
020525 tahamommy AA plesanta previa mı vardı. İnşallah çıkar ama bu saaten sonra çok zor canım. Sağlıkla kucağına al inşallah normal sezeryan farketmez artik
oglussannesiiii 020525 bende 31 haftalık hamileyim 3 gün hareketliyse 2 günde az hareket ediyor bende korkuyorum sonra baby shark açıyorum hareketleniyor yavrum
tahamommy 020525 aynen evet takip ediliyor bakalım şuan sınırda dendi son kontrolde bende merak ediyorum nolucak 😅
[silindi] Ben de 33 haftalığım tekmesi artık yok diyebilirim o kadar az , yer değiştiriyor sadece yer değiştirmesini hissediyorum kayıyor öteki tarafa geçiyor vs bir de toplanma bende de çok sık olmaya başladı sağ tarafa ya da sol tarafa toplanıp duruyor
Denizj 020525 evet bende artık genel olarak dalgalanmaları hissediyorum bazen tekme yumruk oluyo tabi ama dönme hareketi yoğunlukta yeri daraldığı için öyle bence
[silindi] Baharkle bende çatlak olmadı olmaması için hiç bişey yapmadım yağ krem vs hiç bişey sürmedim , çatlaklara genelde genetik dedikleri için annemde çatlak olmamış bende de olmaz diye düşündüğüm için hiç bişey kullanmadım
Denizj Baharkle karnımda yok ama yan tarafımda 1-2 tane oluştu annemde hiç olmamış bende de olmaz diye umut ettim ama belime doğru oluştu.. bu kadarıyla kalırsa buna da razıyım😒🥺