minigimmm Sarem canm son adet tarih nedir 3 haftalık kan mı verdin erken geldi banada hamilelik belirtisi varmı
Sarem minigimmm evet kuzum 31 ocak son adetimdi. Ben geçen hafta adet sancısı çektim 3 gün falan sonra gögüslerm sizladı ve idrara çok çıktım.
Deletedmom344 Sarem Ya ben sizi biliyorum, çok sevindimmmmmmm. Hayırlı olsun kuzummm sağlıklı bir gebelik geçir inşallah. İlk aylar kendine çok dikkat et.❤️
Sarem Deletedmom344 Canım benim Allah bin kez razı olsun rabbim hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin. İnşallah dikkat edicem canım. Dualarıma herkesi katıyorum Rabbim aratmasın kimseye. Banada dua edin hayırlısıyla tutunsun yavrum bana 🤲
Sarem Deletedmom434 canım doktora geldik. Düşüğümü biliyodu genetik tahlilim yapıldı ama sonuç çıkmadı dedim. Kan sulandırıcı igne verdi. 3 martta tekrar beta bakalım dedi. Folik asite devam ettirdi
Mlkesmeda Merhaba bende adetim 2 gun gecti kan verdim 935.9 cikti bir hafta sonra bidaha baktirdim betahcg ye 14305.0 cikti suan son adet tarihime gore 6 haftalik hamileyim carsamba doktora gidicem insallh.
Sarem Mlkesmeda ohh maşşallah kuzum sana. İnşallah güzel haberler alırsın yavrucugundan 🤲. Bizede dua et 🥰
denizannee Sarem bende ilk 14.7 ile öğrendim. 3 gün sonra 106 3 gün daha sonra da 1100lerde çıktı. Neler neler dediler şuan allahıma şükür 14+6dayım. İyi düşün her zaman ve söylenen kötü şeylere kulak asma sadece güzel beslen. Hayırlı olsun 🧡
Sarem denizannee Ah kuzum çok şükür rabbim hamileliği tekrar tattırdı. İnşallah devam ettirir hayırli saglıklı şekilde. Çok dua ediyorum yavrum bana tutunsun diye. Sanada hayırlı olsun İnşallah güzel haberler alırsın sende 😍
Mlkesmeda Sarem amin canim insallh bence seninkide yukselir ilk ogrendigimde bnde cok dusuk die endiselenmistim ama yukseliyo rabbim herksin bebegini saglikli sihatli kucgina almayi nasip etsin.😊